up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Energizer Alkaline Power

Energizer Alkaline Power

plus
Energizer

Energizer Alkaline Power

Produktbeskrivning Energizer Alkaline Power

Långvarig kraft och innovation är vad Energizer MAX® familjen handlar om. Möt vår längsta varaktig Energizer MAX® batteri ännu. Med våra senaste förbättringarna, Energizer MAX® AA-batterier nu vara upp till 30% längre än tidigare Energizer MAX® AA-batterier i digitalkameror. De håller också sin makt för upp till 10 år under förvaring, så att du har kraft när du behöver det mest. Dessutom är AA och AAA-storlekar som syftar till att skydda enheter från läckage av fullt använda batterier upp till 2 år. Så när det gäller leksaker, digitalkameror och andra värdefulla enheter, kan du känna dig säker att veta att du har den långvariga effekt och skydd du förväntar dig från Energizer.

Funktioner:

Nu ännu längre, tack vare Energizer engagemang för innovation

Utformad för att skydda mot skadliga läckage i upp till två år efter fullt ut

Skaparna av världens 1 * Zero Mercury AA alkaliskt batteri: Energizer är en branschledare inom driver människors liv på ett ansvarsfullt sätt


Energizer Alkaline Power har den officiella Energizer tillverkargarantin. Som en officiell Energizeråterförsäljare, är alla våra elektronik och datorervaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På techinn, är vi dedikerade till att välja Elektricitetprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Batteriervaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Energizer Alkaline Power

Färg
Silver
Batterier
PP3

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up