up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad ska jag veta om kamerans blixt?

Kamerablixt är ett oumbärligt tillbehör för fotografer eftersom den ger extra ljus under mörka förhållanden samt gör att du kan uppnå mer balanserade exponeringar i dagsljus. Dessutom är en kamerablixt ett mycket effektivt kreativt verktyg som hjälper dig att skapa enastående och estetiska bilder. Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic och Fujifilm är de bästa märkena som producerar kameror och blixtar av hög kvalitet.
Observera att den inbyggda kamerablixten kan göra ett bra jobb. Men om du vill förbättra dina fotografiska färdigheter bör du absolut skaffa en extern blixt. Den här guiden hjälper dig att förstå de viktiga aspekterna av blixtkameror. Ta en blick;

Lednummer

Ledtal definierar megapixlarna för kamerablixtar och en av de viktiga aspekterna att ta hänsyn till. Ett blixtguidenummer bestämmer i princip hur långt ljuset når vid optimala kamerainställningar.

TTL

Enkelt uttryckt är TTL ett automatiskt blixtläge. Manuellt blixtläge är alltid bäst för att balansera blixten med de omgivande ljusförhållandena och ha mer kontroll. Å andra sidan är TTL avgörande för fotografering när du inte har tid att stanna och anpassa dig.

Lutning

Ett lutningsintervall i Canons kamerablixt definierar helt enkelt hur långt blixthuvudet roterar. Du bör kontrollera att blixten lutar uppåt för att studsa maximalt åt båda sidor eftersom det är dessa vinklar du kommer att använda mest.

Trådlös kontroll

Den största fördelen med en Fujifilm blixtkamera är att den inte är fäst på din kamera. De flesta moderna och avancerade blixtenheter har inbyggd trådlös funktion inbyggd, så du behöver inte använda en adapter för att fotografera med blixten utanför kameran.

clouse menu Stänga