up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Foto-video

Ryggsäck

()
load

Hur väljer man en kameraryggsäck?

Kameraryggsäck

En kameraryggsäck är ett av de vanligaste alternativen för att ta runt din kamera och utrustning. Kameraryggsäcken är avsedd att ta med kamerautrustning, såväl som olika saker relaterade till fotografering, som dina linsskydd, batterier eller minneskort. Kameraryggsäckar som ger tillgång till din utrustning utan att behöva lyfta ryggsäcken från axeln.

Linsryggsäck

En linsryggsäck används för att spara, bära och bevara dina kameralinser och tillhörande utrustning med de moderniserade ryggsäckarna. Linsryggsäcken framhäver inre och yttre fickor och en fylld hylsa för linser. Kameramän kommer att njuta av den bakre stativhållaren, den täckta väderbeständiga tygproduktionen och det kombinerade fullständiga regnskyddet. Du kan köpa linsryggsäcken från Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic , Polaroid Originals .

Bästa kameraryggsäcken

Här är några av de bästa kameraryggsäckarna:

Sony kameraryggsäck
Sony är känt för sina prisvärda, säkra ryggsäckar och dess innovativa ryggsäckar är ett pålitligt komplement till serien. Sonys kameraryggsäck har en komprimerad storlek som gör den känd för dagsturer eller fotograferingsresor i hela staden, men den är tillräckligt stor för att hantera en kamera och dess linser. Åtkomst sker genom bakfickor på båda sidor, vilket gör den lämplig för att piska ut din kamera när påverkan motstår.

Tips för att välja en kameraryggsäck

• Välj ryggsäck efter vilken typ av fotografering du gör.
• Genom att välja en kameraryggsäck kan du nå din kamerautrustning snabbt och effektivt.


clouse menu Stänga