up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Gaming

Gamepads-Joysticks

()
load

Hur väljer man en bra spelkontroll för din PC?

Beroende på din budget och personliga preferenser erbjuder olika kontroller olika nivåer av spelupplevelse. Du kan hitta ett stort utbud av konsolkontroller som finns tillgängliga på marknaden och använda dem för alla våra spelenheter som PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series S/X, Xbox One och PC.
En gamepad eller joystick kontroller är en användbar gadget utan vilken du helt enkelt inte kan njuta av videospel. Kontroller är idealiska för att spela spel som fighting, simulatorer, sport, lopp och plattformsspel.
Kontrollerna som följer med dessa spelkonsoler har en stensäker byggkvalitet och är pålitliga. De är också kompatibla med datorer. Utan ett kontrollsystem av god kvalitet kan du inte njuta av videospel på maximalt. Det finns ett antal gamepads och kontroller som du kan ansluta till din enhet. Några av joystick datorerna kommer från populära märken som Thrustmaster , MSI , Logitech , Trust och Infocapital som du kan överväga.
Du bör leta efter anslutningstypen för den styrenhet du ska köpa. Det är en av de viktiga parametrarna. Styrenheter kan vara trådbundna eller trådlösa, därför måste du bestämma avståndet från datorn. Den trådlösa Logitech joysticken låter dig spela på alla avstånd. Du måste dock ladda om den oftare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga