up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Gaming

Monitorer

()
load

Hur väljer man rätt bildskärm för spel?

Samtidigt som den levererar en smidig och uppslukande spelupplevelse kan en kvalitetsskärm ge dig den konkurrensfördel du behöver på spel. Oavsett om du är en hardcore PC spelare eller en spelfantast, behöver du en speldator med kraftfull grafik. En bildskärm ska visa åtgärden utan att orsaka flimmer, rivning, suddiga bilder och andra problem. Xiaomi , Samsung , Asus , HP och Philips gör de bästa spelmonitorerna. Om du är en ivrig PC spelare, här är några faktorer du behöver leta efter i en MSI spelmonitor. Ta en titt;

Panelstorlek och upplösning

När det kommer till hp spelmonitorer är större panelstorlek alltid bättre. En 27 tumsskärm ger möjlighet att gå längre än Full High Definition FHD, som kommer med en maximal upplösning på 1 920 gånger 1 080. Det högre pixelantalet ger mycket skarpare bilder än FHD.

Pixelrespons och uppdateringsfrekvens

Spelmonitorer måste ge en hög uppdateringsfrekvens och snabb pixelrespons. En låg pixelrespons hjälper till att minska utsmetningen av rörliga bilder och ger en jämnare helhetsbild jämfört med en högre pixelrespons. 2 millisekunder eller mindre grå till grå svar är idealiskt, men 4 millisekunder är vanligtvis tillräckligt för spel.

Videoingångar och andra funktioner

Om du vill vara ansluten till flera spelkonsoler och datorer måste din spelmonitor vara utrustad med en rad videoingångar. Eftersom många konsoler använder HDMI är dubbla HDMI portar bäst. Du bör överväga USB portar när du väljer spelmonitor, eftersom de gör det enkelt att ansluta olika tillbehör som spelhörlurar, kontroller, möss, tumenheter och annan extern kringutrustning.

Slutligen bör du också jämföra priserna på olika spelmonitorer innan du gör det slutgiltiga valet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga