up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Gigabyte

Gigabyte

Allt ( Gigabyte )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Gigabyte

Gigabyte, en global teknikmästare, har varit i framkant av den digitala revolutionen i över tre decennier. Grundat 1986 i Taipei, Taiwan, Gigabyte har utvecklats till en ledande leverantör av kantkantiga hårdvarulösningar som tillgodoser de diversifierade behoven hos teknikentusiaster, spelare och professionella. Innehållsskapare får också nytta av exceptionell bearbetningskraft och färgkorrekta skärmar, vilket gör dessa bärbara datorer mångsidiga verktyg för olika ändamål. Gigabyes resa från en enkel Taiwanstart till en global teknikjätte är ett vittnesmål om dess engagemang för innovation och excellence. Med en diversifierad produktportfölj som omfattar bärbara datorer, gaming-skärmar, grafikkort, moderkort, towerboxar och actionkameror fortsätter Gigabyte att möjliggöra användare världen över att ta ut sitt digitala potential. Oavsett om du är en spelare, kreativ professionell eller teknikentusiast har Gigabytes kantkantiga lösningar något att erbjuda för alla.

Gigabyte Unleashing Digital Potential

Gigabyte laptops är ett vittnesmål om märkets engagemang för innovation och prestanda. Ingenjörsbyggda för spelare och kreativa professionella kombinerar dessa bärbara datorer släta design med kraftfulla hårdvarukonfigurationer. Gigabyte laptops är kända för sin spelkapacitet, med NVIDIA GeForce-grafik och högupplösta skärmar som levererar en immersiv spelupplevelse. Gigabyte gaming-skärmar är designade för att höja spelupplevelsen till nya höjder. Med högupplösta paneler, högt uppdateringsintervall och adaptiva synkroniseringsfunktioner säkerställer dessa skärmar en jämn, sömlös visuell spelupplevelse. AORUS-gamingserien erbjuder flaggskeppsfunktioner som HDR-stöd och ultra-breda skärmar för de mest krävande spelarna.
Gigabyte är synonymt med toppnivågrafikkort. Drivna av NVIDIA och AMD GPUs är Gigabytes grafikkort kända för sin exceptionella prestanda och överklockningsförmåga. De finns i olika modeller för att tillgodose spelare, innehållsskapare och professionella som behöver överlägsen grafisk kraft. Gigabyte moderkort är ryggraden för många högpresterande PC-uppsättningar. Med en historia om tekniska framsteg erbjuder de ett urval av alternativ, från ekonomiskt till entusiastiska moderkort. Dessa moderkort stöder de senaste CPU- och GPU-teknologierna och har robusta strömförsörjningssystem, som säkerställer systemstabilitet även under tunga arbetsbelastningar. Gigabyte towerboxar eller PC-kistor är designade med både form och funktion i åtanke. Dessa kistor ger gott om utrymme för anpassade PC-byggen, vilket säkerställer effektiv kabelhantering och optimal luftgenomströmning. De har ofta RGB-belysning och temperat glaspaneler, vilket möjliggör för användare att visa upp sina unika datortorn med stil. Gigabyte s företag i actionkameror har präglats av robusta, högpresterande enheter som fångar spänningen i utomhusäventyr. Med 4K-inspelningsfunktioner, vattentäta design och avancerad stabilisering är Gigabyte actionkameror pålitliga följeslagare för adrenalinkrävare och utomhusentusiaster.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga