up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

HP Bläckpatron 300

HP Bläckpatron 300

HP Bläckpatron 300

HP Bläckpatron 300

plus
HP

HP Bläckpatron 300

Produktbeskrivning HP Bläckpatron 300

Skriv ut textdokument av hög kvalitet och livliga färgbilder som motstår blekning. Få enkla, prisvärda utskrifter och användarvänliga funktioner som gör att du kan skriva ut ett kritiskt jobb även när du har lite bläck och enkelt kan ordna om och återvinna.
FUNKTIONER:
Räkna med original HP-bläckpatroner för konsekvent, pålitlig prestanda. Varje original HP-bläckpatron är helt ny för en överlägsen utskriftsupplevelse. HP Planet Partners gör det bekvämt att återvinna din bläckpatron.
Få tre gånger fler svarta tryckta sidor och två gånger fler färgtryckta sidor, med valfria bläckpatroner som är valfria utformade för frekvent utskrift. [3] Skriv ut fler sidor och byt ut mindre än vanliga HP-bläckpatroner.
SPECIFIKATIONER:
Tekniker för tryckupplösning: TIJ 2.X Gen 3
Bläckfall: 13,8 pl
Bläcktyper: Pigmentbaserat
Sidutbyte: 200 sidor
Levererad bläckpatronvolym: 4 ml
Skrivhuvudstrån (tum): 0,56 tum


Om du vill veta mer angående HP Bläckpatron 300 eller andra produkter från märket HP i Förbrukningskategorin på techinn, har du tur för vi har just nu ett grymt erbjudande på flera produkter så att du kan utföra dina elektronik och datoreraktiviteter med den bästa utrustningen. Glöm inte att också kolla in vår Bläckpatronerkollection, där du kan välja elektronik och datorerprodukter från HP, ett av det största märkena i branschen.

Funktioner HP Bläckpatron 300

Färg
Flerfärgad
Produkttyp
Bläckpatroner
Kompatibilitet
HP

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up