up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

HP Bläckpatron 364

HP Bläckpatron 364

HP Bläckpatron 364

plus
HP

HP Bläckpatron 364

Produktbeskrivning HP Bläckpatron 364

Mångsidiga originalbläckpatroner från HP hjälper till att möta dina utskriftsbehov - från fotokvalitet i butik, till kontordokument till webbutskrifter. Skriv ut livfulla färger som dyker upp med individuella bläckpatroner som du kan byta ut en i taget.
Funktioner:
Få imponerande resultat för alla dina foton, kreativa projekt och dagliga tryck, med bläck som är utformade för att möta alla dina tryckbehov. Skriv ut långvariga, vackra foton och skarp text. [1]
Använd original-HP-bläck och HP Advanced Photo Paper för att skriva ut foton med vatten, smeta och bleka. [2,1]
Skriv ut enkelt och prisvärt med original HP-bläckpatroner som kan bytas ut en i taget vid behov. Spara mer och få ett bättre värde - använd valfria patroner med hög avkastning.
Få upp till 2,5 gånger fler färgskrivna sidor med valfria patroner med hög avkastning. [3]
Skriv ut med förtroende - Original HP-bläckpatroner erbjuder premium pålitlighet och prestanda. Dessutom gör HP Planet Partners det bekvämt att återvinna dina bläckpatroner. [4]
Njut av värdet av enastående utskriftsprestanda - varje original HP-bläckpatron är helt ny.
Tekniska detaljer:
Skrivarspecifikationer:
Utskriftteknik: HP Thermal Inkjet
Utskriftsupplösning:
Tekniker för tryckupplösning: TIJ 4.x
Lådans innehåll:
Vad finns i lådan: Bläckpatron
Patroner och skrivhuvuden:
Bläckfall: 5,5 pl HDW, 1,3 pl LDW
Bläcktyper: Färgbaserad
Sidutbyte (färg): ~ 300 sidor
Färg (er) på utskriftsmaterial: Cyan
Levererad bläckpatronvolym: 3 ml
Tryckhuvudmunstycken: 336 HDW, 336 LDW
Valbarhet: 364
Sidan ger fotnot: Testat i HP Photosmart D5460-skrivare. Ungefärligt genomsnitt baserat på ISO / IEC 24711 eller HP-testmetodik och kontinuerlig utskrift. Den faktiska avkastningen varierar avsevärt beroende på innehållet på tryckta sidor och andra faktorer.


Älskar du elektronik och datorer? Få din HP Bläckpatron 364 och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som HP ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Förbruknings för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva elektronik och datorermodellerna som möjligt, har de flesta av våra Bläckpatronervaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner HP Bläckpatron 364

Färg
Blå
Produkttyp
Bläckpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up