up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

HP Bläckpatron 650

plus
HP

HP Bläckpatron 650

Produktbeskrivning HP Bläckpatron 650

Perfekt för utskrift av högkvalitativa vardagliga dokument, flygblad, rapporter och webbutskrifter till en lägre kostnad.


Specifikationer:

Valbarhet: 650
Patronfärger: svart
Sidutbyte (svartvitt): ~ 360 sidor
Sidnot fotnot: testad i hp deskjet bläck fördel 2515 allt i ett. ungefärligt genomsnitt baserat på iso / iec 24711 eller hp testmetodik och kontinuerlig utskrift. faktiskt avkastning varierar avsevärt baserat på innehållet på tryckta sidor och andra faktorer.
Vad finns i förpackningen: bläckpatron
Förpackningsmått (bxdxh): 113 x 37 x 115 mm
Driftstemperaturområde: 15 till 32 ° C
Lagringstemperaturområde: 40 till 60 ° c
Luftfuktighetsintervall som inte är i drift: 20 till 80% rhÄr du intresserad av HP Bläckpatron 650? Produkten finns just nu i lager hos oss på techinn, din elektronik och datorerbutik online. På techinn kan du hitta fler elektronik och datorer produkter från märket HP. Vänta inte längre, utan njut av HP Bläckpatron 650 inom bara några klick. Upptäck techinns breda urval av elektronik och datorerprylar nu.

Funktioner HP Bläckpatron 650

Färg
Svart
Produkttyp
Bläckpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Recension

-

Jag fick produkten före det förväntade leveransdatumet, tack

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up