up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

HP Bläckpatron 901

HP Bläckpatron 901

plus
HP

HP Bläckpatron 901

Produktbeskrivning HP Bläckpatron 901

HP 901 svarta originalbläckpatroner skriver ut färg i professionell kvalitet till en låg kostnad per sida. Få svart text i laserkvalitet som motstår blekning och spara när du väljer en svartpatron med hög kapacitet som tillval

FUNKTIONER:
Skriv ut färg i professionell kvalitet till en låg kostnad per sida. Spara mer med en svart patron med hög kapacitet. Producera text med laserkvalitet och blekbeständig färggrafik.

Lita på original HP-bläckpatroner för konsekvent och pålitlig prestanda. Varje original HP-patron är helt ny för en överlägsen utskriftsupplevelse.

Dra nytta av enkel, problemfri kassethantering med användarvänlig teknik som gör att du kan slutföra ett kritiskt utskriftsjobb även när du har lite bläck.

Utskriftsupplösningstekniker: IJ 2.X Gen 3
Levererad volym bläckpatron: 4 ml
Munstycken för skrivhuvud: 336
Skrivhuvudets sträng (tum): 0,56 tum
Valbarhet: 901


Hitta HP Bläckpatron 901 i lager till bästa pris. Kolla också in våra Förbruknings reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Bläckpatronerprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos techinn.

Funktioner HP Bläckpatron 901

Färg
Svart
Produkttyp
Bläckpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up