up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

HP Bläckpatron 920XL

plus
HP

HP Bläckpatron 920XL

Produktbeskrivning HP Bläckpatron 920XL

HP 920XL svarta bläckpatroner skriver ut svart text i laserkvalitet med hjälp av original-HP-bläck. Skriv ut professionella, vanliga pappersdokument med pigmentfärg designade för kontoret.
FUNKTIONER:
Skriv ut överlägsen laserkvalitetsdokument med skarp svart text som motstår vatten och blekning med hjälp av original HP-bläck
Få 2,5 gånger fler svarta tryckta sidor med bläckpatroner med hög kapacitet som är utformade för frekvent utskrift. Original HP-bläckpatroner med hög kapacitet ger fler tryckta sidor och kräver färre utbyten än vanliga HP-bläckpatroner.


Älskar du elektronik och datorer? Få din HP Bläckpatron 920XL och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som HP ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Förbruknings för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva elektronik och datorermodellerna som möjligt, har de flesta av våra Bläckpatronervaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner HP Bläckpatron 920XL

Färg
Svart
Produkttyp
Bläckpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up