up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

HP Bricka Mångsidig D9P29A 550 Ark

HP Bricka Mångsidig D9P29A 550 Ark

plus
HP

HP Bricka Mångsidig D9P29A 550 Ark

Produktbeskrivning HP Bricka Mångsidig D9P29A 550 Ark

Med en extra inmatningskapacitet på 550 ark och medieflexibilitet stöder detta tillbehör högre produktivitet och mindre skrivarhantering. Ha olika utskriftsmedier redo i skrivaren när du behöver det och skriv ut upp till 900 sidor utan att ladda om.

De som vill lägga till inmatningskapacitet och medieflexibilitet till sin HP LaserJet-skrivare

Funktioner

Minska utflykter till skrivaren för att fylla på papper med det här inmatningstillbehöret. Det här 550-arks inmatningsfacket gör det möjligt att fylla i hela papper innan facket är tomt. Skriv ut fler sidor utan att behöva ladda om papper.
Hantera ditt företag, inte din skrivare. Spara tid genom att fylla på pappersfacken mindre ofta. Lägg till detta 550-arks pappersfack för en total inmatningskapacitet på 900 ark och skriv ut längre utan att fylla på papper igen.
Tillagd ingångskapacitet ökar drifttiden. Individer och små arbetsgrupper får större produktivitet och smidigare arbetsflöde utan att behöva hantera pappersresurser.


Specifikationer:

Typ: Multifack
Kompatibilitet: LaserJet Pro M402, LaserJet Pro MFP M426
Maximal inmatningskapacitet: 550 ark
HP-segment Företag, företag
Vikt och mått
Bredd381 mm
Djup357 mm
Vikt och mått
Höjd131 mm
Vikt: 3,7 kg
Förpackningsdata
Förpackningsbredd 469 mm
Förpackningsdjup235 mm
Förpackningshöjd 469 mm
Förpackningsvikt: 4,7 kgHP Bricka Mångsidig D9P29A 550 Ark är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på techinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har HP Bricka Mångsidig D9P29A 550 Ark den officiella garantin från märket HP. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Kringutrustningarkatalog och Skrivare kategori.

Funktioner HP Bricka Mångsidig D9P29A 550 Ark

Färg
Vit
Produkttyp
Brickor
Dokumentstorlek
A4
Produktens utseende
Ny
Utskriftstyp
Sin Especificar
Rekommenderad Användning
Profesional

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up