up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

HP Toner 650A

plus
HP

HP Toner 650A

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning HP Toner 650A

Skapa framstående affärsdokument med glansig, fotonliknande färg. HP ColorSphere-teknik ger konsekvent, professionell färg. Håll företagets produktivitet hög - undvik bortkastad tid och leveranser med pålitliga original HP-tonerkassetter.
Skriv ut framstående dokument och marknadsföringsmaterial:
Maximera effekterna av dokument - använd original HP-tonerkassetter med HP ColorSphere-teknik. Få foton som bilder och grafik med ett glansigt, lysande utseende. Spara tid och pengar - skriv ut marknadsföringsmaterial på ditt eget kontor. Beräkna på konsekvent färg - från sida till sida och patron till patron.
Håll produktiv med pålitliga patroner:
Lita på konsekvent, oavbruten utskrift med patroner som är utformade för din skrivare. Undvik frustrerande tryckningar, slösade förbrukningsartiklar och förseningar - välj patroner designade för tillförlitlighet. Leta efter HP: s säkerhetssegling för att säkerställa att du köper en äkta HP-produkt.
Hantera din utskrift med tidsbesparande lösningar:
Planera framåt - använd HP Web Jetadmin för att spåra toneranvändning och få regelbundna uppdateringar av förbrukningsartiklar. Byt tonerkassetter snabbt och enkelt med automatisk borttagning av kassettförsegling.
Programfunktioner och tillgänglighet kan variera från land till land. För mer information,
HP hjälper dig att återvinna dina bläckpatroner - det är enkelt med HP Planet Partners-programmet:
Programtillgängligheten varierar. HP: s återkoppling och återvinning av tonerkassetter finns för närvarande i mer än 49 länder, territorier och regioner i Asien, Europa och Nord- och Sydamerika genom HP Planet Partners-programmet. Mer information finns på http://www.hp.com/recycle.
Returnera och utbyta information:
HP.com accepterar retur eller utbyte för denna produkt upp till 30 dagar efter leveransen. En omlastningsavgift kan tillkomma.
Specifikationer:
Tryckteknik: Laser
Sidan ger fotnot: Ungefärligt genomsnittligt sammansatt cyan, gult, magenta utbyte baserat på ISO / IEC 19798. Det faktiska utbytet varierar avsevärt beroende på innehållet på tryckta sidor och andra faktorer.
Driftstemperaturintervall: 59 till 81ºF
Lagringstemperaturintervall: 4 till 104ºF
Driftfuktighetsområde: 10 till 70% RF
Lagringsfuktighet: 10 till 95% RF
Återvunnet innehåll i patronen: 17%
Vad finns i lådan: Tonerkassett; Återvinningsguide


Upptäck HP Toner 650A i lager till bästa pris. Besök oss på techinn, din onlinebutik för elektronik och datorerutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din HP Toner 650A och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

Funktioner HP Toner 650A

Färg
Blå
Kompatibilitet
HP

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up