up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Kablar elektronik och datorer

Kablar elektronik och datorer

Hitta ett brett utbud av Kablar-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kablar

Märken i Kablar

Varför är det viktigt att välja rätt kabel?

Valet av att ha rätt kabel för din enhet är ganska betydande. När du väljer rätt kabel är det viktigt att ha deras insikt, så att du kan ha den perfekta kabeln för din enhet. Och för att göra ditt val till ett säkert, är följande detaljer värda att läsa.

Märke Xiaomi

Det kinesiska varumärket Xiaomi är välkänt för sin snabba tillväxt inom teknikområdet. En högkvalitativ strömkabel är vad varje användare vill ha till sina enheter. Xiaomi har varit på tårna för att föra innovation till sina produkter för varje dag som går.
Prestanda för deras strömkablar, adaptrar och mycket mer är nu tillgängligt med mer effektivitet och tillförlitlighet än någonsin tidigare.

Märke Apple

Varumärket är mest känt för sina toppmoderna produkter och framsteg i de enheter de erbjuder sina kunder. Adaptrarna och strömkablarna för Apple anses vara de snabbaste laddnings eller strömförsörjningsenheterna som finns tillgängliga. Med deras strömadaptrar kan du ladda din telefon upp till 50 % till batterinivån på bara 30 sekunder eller så.

Märke Samsung

De är bäst inom området elektronik och smarta apparater. Samsung strömkablar är otroligt snabba och ger en smidig upplevelse för sina användare.
Samsungs USB kablar gör det möjligt för sina användare att ladda USB C enheter också och synkronisera foton, data och musik till dina bärbara datorer och telefoner blixtsnabbt. På senare tid har de flesta Samsung enheterna kommit med USB C portar som låter dig ha snabb dataöverföring och laddningsupplevelse.

Märke HP

HP är välkänt för sina hållbara, bekväma och snabba elektroniska enheter och nätaggregat. USB kablar från HP anses vara de bästa på det sättet att de ger höghastighetsöverföring av video, data och ström med en enda sladd. Dessa USB kablar är ganska små och en lättanvänd anslutningstyp. HP fortsätter att förbättra sin prestandanivå inom elektronikområdet och har blivit en fråga om förstahandsvalet för sina kunder.

Märke Asus

Asus är ett blomstrande företag som drivs av innovation och högkvalitativa bärbara datorer, moderkort, grafikkort, netbooks och mer. Asus USB kabel för dataöverföring och laddning är en höghastighetskabel som hjälper till med enkel och snabb laddning av USB enheter.
Dessa kablar är djupt testade för högeffektivt arbete och seghet, dessutom ger de en perfekt matchning av hållbarhet. Asus USB kabeln är gjord på ett sätt som bekvämt kan tjäna ditt dagliga arbete och utan att göra det svårt.

Märke Philips

Ett av de mest innovativa företagen inom området för elektriska apparater och kraftenheter är Philips . Philips erbjuder högkvalitativa och hållbara produkter som är kända över hela världen.
Philips USB kablar och strömadaptrar ger en snabb och innesluten strömförsörjning till dina enheter. USB reseladdaren är den bästa laddaren som finns med fyra utbytbara pluggar och en påse för att optimera laddningskraften med en utökad laddningstid.

Märke Toshiba

Det är mest känt för sina diversifierade produkter och tjänster som inkluderar ett stort utbud av elektroniska enheter och mycket mer. Toshibas USB kablar anses vara den snabbaste laddnings och dataöverföringskabeln som finns. Toshiba laddare anses vara de snabbaste laddarna för dina bärbara datorer blandning av hög kvalitet, tillförlitlighet och snabbaste laddningshastighet.

Märke Dell

Det är ett välkänt namn inom området datorer, bärbara datorer och mer. Dells strömadaptrar är populära för sin högkvalitativa prestanda och tillförlitlighet. Dells strömkablar är också de bästa i branschen eftersom de ger funktionen av högkvalitativ dataöverföring, snabb hastighet och en hållbar produkt som används av miljoner.
Dell skrivarkabel ger en adekvat, pålitlig och höghastighetsanslutning mellan din skrivare och datorn. De är gjorda för att ge dig komplexa, grafiska dokument till din skrivare med hög hastighet och precision.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga