up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kensington Magpro Magnetic 13.3´´ 16:9 Privacy Filter

Kensington Magpro Magnetic 13.3´´ 16:9 Privacy Filter

plus
Kensington

Kensington Magpro Magnetic 13.3´´ 16:9 Privacy Filter

Produktbeskrivning Kensington Magpro Magnetic 13.3´´ 16:9 Privacy Filter

Det patenterade MagPro ™ Magnetiska sekretessfiltret för bärbara datorer 13.3 (16: 9) erbjuder klassens bästa integritetsskydd. Den kan fästas och tas bort snabbt och enkelt, samtidigt som din bärbara dator kan stängas och gå in i viloläge utan att ta bort den. En idealisk lösning för tunn ram eller skärm från kant till kant. Sekretessfilter skyddar skärmen från repor och skador, samtidigt som det ger integritet genom att begränsa synvinkeln till + / 30 °. Minskar skadligt blått ljus med upp till 22%, minskar bländning och förbättrar klarheten. Vändbar för matta eller glansiga visningsalternativ. Inkluderar antibakteriell rengöringsduk och skyddshölje för att förhindra repor när den inte används.

Patenterad design inkluderar en tunn magnetremsa, vilket möjliggör snabb och enkel fastsättning och borttagning av sekretessfilter, samtidigt som din bärbara dator kan stängas och gå in i viloläge utan att ta bort.
Möjliggör obegränsad visning, vilket gör den till en utmärkt lösning för tunn ram eller kant-till-kant-skärmar.
Begränsad betraktningsvinkel minskar synfältet till + / 30 grader, vilket hjälper till att hålla informationen på din skärm privat och minskar risken för visuellt dataintrång på kontoret eller offentligt.
Minskning av blått ljus filtrerar bort skadliga strålar med upp till 22%, vilket minskar ögonbelastningen och minskar risken för att avbryta sömnmönstret. Låg reflekterande beläggning minskar bländning för förbättrad klarhet.
Med vändbara visningsalternativ har ena sidan en matt yta för att maximera bländningsminskning och minska spår av fingeravtryck. Den andra sidan är blank och ger en tydligare bild av monitorn.

Patenterad design:
Tunn magnetremsa möjliggör snabb och enkel fastsättning och borttagning av sekretessfilter, samtidigt som din bärbara dator stängs och går in i viloläge utan att ta bort.

Utmärkt lösning för smal ram eller skärm från kant till kant:
Unik design möjliggör obegränsad visning.

Begränsad betraktningsvinkel:
Begränsar synfältet till + / 30 grader, vilket hjälper dig att hålla informationen på din skärm privat och minska risken för visuella dataintrång på kontoret eller i en offentlig miljö.

Blått ljusreduktion och lågreflekterande beläggning:
Filtrerar bort skadliga blå ljusstrålar med upp till 22%, vilket minskar ögonbelastningen och minskar risken för att avbryta sömnmönster. Beläggning minskar bländning för förbättrad klarhet.

Vändbar visning:
En sida har en matt yta för att maximera bländningsminskningen och minska spår av fingeravtryck. Den andra sidan är blank och ger en tydligare bild av monitorn.


Specifikationer:

Design:
Lämplig för: Anteckningsbok
Typ: Frameless display privacy filter

Funktioner:
Displayfilterfunktioner: Anti-reflex, integritet
Skärmtyper som stöds: LCD
Bildförhållande: 16: 9
Skyddsfunktioner: Skadebeständig, reptålig
Begränsar synvinkel: 30 30 °
Skärmformat: Widescreen
Rengöringsduk: Ja
Sekretessfiltreringsriktning: Liggande
Lätt att ta bort: Ja
Fingeravtrycksbeständigt: Ja
Minskar blått ljus upp till: 22%

Ergonomi:
Maximal kompatibilitet med skärmstorlek: 33,8 cm (13,3´´)
Skärmdiagonal (metrisk): 33,782 cm
Vändbarhet: Matt till blank

Förpackningsdata:
Förpackningsbredd: 260 mm
Förpackningsdjup: 385 mm
Förpackningshöjd: 5 mm
Förpackningsvikt: 210 g

Logistikdata:
Huvudbredd (ytter): 29,5 cm
Master (ytter) fodralängd: 40 cm
Master (yttre) höljehöjd: 7 cm
Huvudvikt för huvud (yttre): 2,38 kg
Antal per master (yttre) fodral: 10 st


Kensington Magpro Magnetic 13.3´´ 16:9 Privacy Filter är den perfekta produkten för att nå dina elektronik och datorermål. Komplettera din order med andra relaterade Skärmskyddprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Datorerprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på techinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Kensington som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Kensington Magpro Magnetic 13.3´´ 16:9 Privacy Filter

Färg
Svart
Underkategori
Datorer

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up