up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kensington Privacy Filter 2 Way Removable For Hp Elitebook 840 G5

plus
Kensington

Kensington Privacy Filter 2 Way Removable For Hp Elitebook 840 G5

Produktbeskrivning Kensington Privacy Filter 2 Way Removable For Hp Elitebook 840 G5

Sekretess börjar på skärmen Förhindra obehörig visning med ett sekretessskärmfilter Kensington sekretessskärmfilter minskar risken för att oavsiktligt dela konfidentiella data med en oönskad visning.

Sekretessfilter är tillgängliga för skärmar, bärbara datorer och surfplattor och håller användarna produktiva utan att behöva justera positioner för att skydda sin skärm från nyfikna ögon.

Kensington 627188.

Lämplig för: Anteckningsbok.

Kompatibilitet: EliteBook 840 G5.

Bredd: 215,5 mm, Höjd: 321,5 mm, Djup: 0.

39 mm.

Förpackningsbredd: 265 mm, Förpackningsdjup: 7 mm, Förpackningshöjd: 360 mm.


Ska du köpa Kensington Privacy Filter 2 Way Removable For Hp Elitebook 840 G5? Alla produkter från Kensington är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Kensington Privacy Filter 2 Way Removable For Hp Elitebook 840 G5 nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på techinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av elektronik och datorerutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner Kensington Privacy Filter 2 Way Removable For Hp Elitebook 840 G5

Färg
Svart
Underkategori
Datorer

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up