up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kingston DataTraveler Micro USB 3.1 32 GB Pendrive

Kingston DataTraveler Micro USB 3.1 32 GB Pendrive

Kingston DataTraveler Micro USB 3.1 32 GB Pendrive

plus
Kingston

Kingston DataTraveler Micro USB 3.1 32 GB Pendrive

Produktbeskrivning Kingston DataTraveler Micro USB 3.1 32 GB Pendrive

BESKRIVNING:
DataTraveler Micro 3.1 USB Flash Drive; Ultra Small Capless Metal Case: DataTraveler® Micro 3.1 är en ultra liten, capless, lätt Flash-enhet som är USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) kompatibel, även med stora filer som HD-filmer och okomprimerat ljud. Den har ett metallhölje och en inbyggd nyckelslinga. Det finns inget lock att förlora plus att det är tillräckligt litet för att förbli anslutet till din bärbara dator när du lägger den i din väska. Förvara upp till 128 GB1, tillräckligt för att hålla film- och musikkataloger, på denna plug and play Flash-enhet.

FUNKTIONER:
Ultraliten, capless design med metallhölje
USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) 2
Upp till 128 GB utökad lagring för surfplattor, bärbara datorer och mer

SPECIFIKATIONER:
Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB
Hastighet: 16 GB - 128 GB: 100 MB / s läst
Mått: 24,95 mm x 12,2 mm x 4,5 mm
Driftstemperatur: 0 ° C till 60 ° C
Lagringstemperatur: 20 ° C till 85 ° C
Garanti / support: 5 års garanti med gratis teknisk support
Kompatibel med: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7.1 (SP1), Mac OS (v. 10.10.x +), Linux (v. 2.6.x +), Chrome ™ OSOm du är intresserad av Kingston DataTraveler Micro USB 3.1 32 GB Pendrive, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Kringutrustningar produkter från märket Kingston har den bästa tillverkarkvaliteten. Kingston designar exklusiva elektronik och datorer produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Kingston DataTraveler Micro USB 3.1 32 GB Pendrive idag!

Funktioner Kingston DataTraveler Micro USB 3.1 32 GB Pendrive

Färg
Silver
Lagring
32 GB

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up