up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kingston RAM-minne 1x8GB DDR3 PC1600Mhz

plus
Kingston

Kingston RAM-minne 1x8GB DDR3 PC1600Mhz

Produktbeskrivning Kingston RAM-minne 1x8GB DDR3 PC1600Mhz

Kingston Technology ValueRAM 8GB DDR3 1600MHz-modul. Internt minne: 8 GB, Minneslayout (moduler x storlek): 1 x 8 GB, Internt minnestyp: DDR3, Minneshastighet: 1600 MHz, Formformat för minne: 240-stifts DIMM, CAS-latens: 11
Välkommen till vårt Kingston RAM-minne 1x8GB DDR3 PC1600Mhz specialerbjudande. På techinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras elektronik och datorerutrustning, men också expertinformation på elektronik och datorerprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Bagge.

Funktioner Kingston RAM-minne 1x8GB DDR3 PC1600Mhz

Färg
Grönt
Fart
1600
RAM
8 GB
Tipos de memória
DDR3
Memory Format
Dimm
antal moduler
1

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up