up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Komponenter

Hårddisk hdd

()
load

Vad är en hårddisk hårddisk?

Att välja rätt förvaring handlar inte bara om att jämföra kapacitet och pris. Valet av en lagringsenhet för din dator avgör prestanda, strömförbrukning och tillförlitlighet. De två huvudsakliga lagringsalternativen att överväga är solid state enheter SSD och hårddiskar HDD. Här är en snabbguide för hårddiskar, ta en titt nedan;
En hårddisk är den viktigaste och mest betydande datalagringsenheten i en dator. Hårddisken kallas ibland också för "C disken". Den är belägen i en drivenhet.
En hårddisk innehåller plattor och magnetiska skivor som roterar med höga hastigheter för att lagra data. Hårddiskar lagrar också program, operativsystem och andra filer och är tillgängliga på mobila enheter, stationära datorer och hemelektronik.

En hårddisk är en stel magnetisk skiva och en icke flyktig lagringsenhet som vanligtvis används som nyckellagringsenhet i en dator. Några av de bästa tillverkarna av hårddiskar är HP , Toshiba , Dell , WD och Lenovo .
Hårddiskar har funnits innan SSD:erna introducerades. Dessutom kommer hårddiskar i överkomliga prislappar och är praktiska för datalagring som säkerhetskopior av foton, videor eller företagsfiler som inte behöver nås återkommande.
Hårddiskarna är vanligtvis tillgängliga i två formfaktorer: 2,5 tum används i bärbara datorer och 3,5 tum används i stationära datorer.

clouse menu Stänga