up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad är en Nintendo konsol?

Nintendo är ett berömt japanskt multinationellt konsumentelektronikföretag som specialiserar sig på design och utveckling av spelkonsoler för hemvideo, bärbara konsoler och tillbehör som Nintendo kontroller, Nintendo joy con. Till en början hade företaget släppt Color TV Game och Game & Watch System, men de lyckades inte nå världsomspännande framgångar. 1989, med lanseringen av Nintendos underhållningssystem, gjorde företaget comeback i spelkonsolvärlden och fick internationella framgångar.
Populariteten för Nintendo Switch ökar dag för dag. Den 3 mars 2017 introducerade Nintendo Switch serien. Nintendo Switch är vad som är känt som en hybridkonsol till skillnad från PS4 och Xbox One. Du kan ansluta en Nintendo konsol till en TV och spela den i hemkonsolstil. Dessutom kan du också spela spel med konsolen som en trådlös handhållen enhet.
Med andra ord erbjuder Nintendo Switch det bästa av två världar;

• Kraften att spela och köra hemmakonsolspel som ser bra ut på en tv
• Och möjligheten att spela samma spel när du är på språng.

Om du är ett Nintendo Switch Black fan är Switch ett absolut val utan några frågor. Nintendo Switch är officiellt den näst mest sålda hemkonsolen genom tiderna.
Utan att behöva köpa två separata enheter kan du använda Nintendo Switch Colors för både din hemkonsol och handhållna konsolbehov. Dess unika hybriddesign ger en förmåga att spela dem i högsta möjliga kvalitet. Nintendo , Sandisk , Hori , Warner Bros och Bandai är de ledande företagen som erbjuder Nintendo super Mario spel och Nintendo Switch sportspel.

clouse menu Stänga