up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Konsoler

Playstation - Spel: PS4

()
load

Vad är en Playstation konsol?

PlayStation konsolen släpptes första gången i december 1994 i Japan. PlayStation är en serie spelkonsoler skapade och utvecklade av Sony Computer Entertainment. När det kommer till spelkonsoler rankas Sony bland de "Big 3" av ledande spelbolag.
Nintendo, Sony och Microsoft är företagen som har erbjudit spelglädje och imponerande spelupplevelser för miljontals människor i årtionden – tack vare de unika, avancerade och högkvalitativa spelkonsolerna.
Idag hittar du ett enormt utbud av PlayStation konsoler på marknaden som är otroligt populära bland spelare. Bandai , Sony , Trust och Warner Bros är de ledande varumärkena som erbjuder Playstation 4 spel för pojkar och flickor som Mario spel.
Mobilspel på smartphones och surfplattor vinner enorm popularitet nuförtiden, men de kan inte matcha titlarna och arvet från spelkonsoler. Du kan bara få den ultimata spelupplevelsen endast på en dedikerad handhållen spelkonsol och genom att spela playstation spel.
Å andra sidan, för casual gamers är PlayStation Portable en bra spelkonsol. Dessa konsoler är lätta, bärbara och kompakta. De kan också lätt bäras runt i fickor och väskor. Du kan spela Playstation fightingspel och Playstation zombiespel på dessa konsoler.

clouse menu Stänga