up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Kringutrustningar

Datormöss Och Tangentbord

()
load

Hur väljer man mus och tangentbord?

Här är de saker du vill tänka på när du köper en mus eller ett tangentbord: Välj alltid en mus som passar dina behov. En trådlös mus är bekvämare. Högre känslighet är viktigt för musrörelser. Välj rätt storlek på musen som passar i din hand.

Trådlös Apple Mouse

Trådlös Apple mus används i både PC och laptop. Denna trådlösa Apple mus har 2,4 GHz och optisk teknik. Det finns en Nano mottagare gömd i musknappen. Du kan enkelt rulla åt alla håll tack vare det trådlösa systemet. Detta är bekvämt att använda.

Logitech trådlös mus

Logitechs trådlösa mus är enkel och pålitlig och den kan plug and play trådlöst. Logitech trådlösa mus har snabb dataöverföring och vi kan använda den bekvämt.

Trådlös Acer mus

Trådlös Acer mus har en anslutningshastighet på 2,4 GHz. Den trådlösa räckvidden för denna trådlösa Acer mus är upp till 10 meter och den har 3 knappar.

Trådlös HP mus

Trådlös HP mus är en exceptionell partner till en verksamhet på företagsnivå och den har hög prestanda. Trådlös HP mus är mycket känd för sina unika egenskaper

Logitech trådlöst tangentbord

Logitechs trådlösa tangentbord är mycket bekvämt och enkelt att använda. Detta är ett tangentbord som även används för spel. Du kan också använda detta speciella tangentbord för spel. Detta tangentbord har en känslig, mjuk, fjäderliknande touch som är lätt att använda.
Vi rekommenderar att du köper den bästa musen och tangentbordet från kända märken Xiaomi , Apple , Asus , HP , Toshiba . Alla säljer en mus och tangentbord av god kvalitet till ett rimligt pris.

clouse menu Stänga