up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Kringutrustningar

Extern Lagringsenhet HDD

()
load

Vad är definitionen av hårddiskens hårddisk?

Den viktigaste komponenten i din dator är faktiskt ingen annan än hårddisken. Utan att ha en hårddisk kommer du inte att kunna spara dina filer, ladda ner en applikation eller fil, starta upp operativsystemet och du skulle inte ha friheten att njuta av spel.
Hårddisken anses vara din dators datacenter. En hårddisk används för att lagra alla dina program, data, filer, applikationer och mycket mer. Det är den mest nödvändiga typen av permanent lagring som används i ett datorsystem och som främst hjälper systemet på tre sätt, storlek, hastighet och prestanda.
Med framsteg inom teknikområdet, i synnerhet inom datorer, har hårddisken gjort betydande framsteg när det gäller lagringskapacitet och tillförlitlighet. Tidigare var hårddiskarna relativt stora i storlek och med begränsad lagringskapacitet. Det sker dock ett otroligt framsteg inom hårddisktekniken och med det har hårddiskar minskat sin storlek och ökat sin lagringskapacitet med tillförlitlighet i prestanda. I början var hårddiskarna endast tillgängliga till en maximal kapacitet på 50 GB, men med tidsförändringar har kapaciteten totalt sett ändrats och nu finns de tillgängliga med 1 TB lagringskapacitet.
Några av de viktiga rollerna för en hårddisk är följande:
Systemprestanda: Hårddisken spelar en mycket viktig roll för systemets övergripande prestanda. Att bestämma hastigheten med vilken data hämtas och lagras i datorn, startar upp operativsystemet och laddar program är direkt relaterade till hårddiskens hastighet. Lagringskapacitet: Lagringskapacitet anger mängden data som kan sparas på en hårddisk.
Tillförlitlighet: Bestämmer förmågan att förhindra dataförlust.

Du kan välja ganska dyra 3D skrivare från följande kända varumärken: Toshiba , Lenovo , WD , Seagate , Startech .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga