up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

De bästa bärbara stativen för att rädda din nacke

Stöd för bärbar dator

Ett stöd för bärbar dator stöder att placera den bärbara datorn i en form som övervinner en dålig position. Det ger den bärbara datorn en plats att vila på och höjer skärmen så att den kan vara i ögonhöjd, vilket är den exakta inställningen av den bärbara datorn. Vanligtvis kommer människor också att använda en trådbunden knappsats med bärbar datorstöd, som också fungerar bäst under arbetet. Det bärbara nackstödsstället finns i olika stilar och färger. Du kan köpa ett nackstöd för bärbar dator från Samsung , HP , Philips , Dell , MSI .

Bästa bärbara stativ för att rädda din nacke

Här är några bästa bärbara stativ för att rädda din nacke enligt följande:

Samsung bärbar bordsbord
Det extremt konfigurerbara Samsung Laptop Table Desk kan anpassas till nästan vilken form du kan tänka dig. Dess utbredda ben har kombinerade, automatiskt låsande gångjärn som roterar 360 grader och i sin fulla utsträckning höjer den din bärbara dator med 45 cm. Ställ den på valfri nivå som täcker, lyft den och den fungerar ganska bra för att arbeta när du är på din stol, eller till och med för att ligga på soffan. Monterplanen är helt anpassningsbar så att du mycket snabbt kan få en utmärkt visningsplan utan problem var du arbetar.

HP ställ för bärbar dator
HP bärbara stativ är mycket rimliga och perfekta för användning i hemmet eller på kontoret. HP:s bärbara stativ är ett stativ utan fransar med en montering på 7,8 cm och en böjkant på 18 grader. Den är tillräckligt stor för att rymma en 12 tums bärbar dator och är utformad i ett sådant plan för att möjliggöra tillräckligt luftflöde i hela din maskin. När du inte använder den, sänk den en nivå för enkel boende och förflyttning.

clouse menu Stänga