up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

plus
Logitech

Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

Produktbeskrivning Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

MSFT Teams-certifierat headset utformat för att hjälpa dig att arbeta var som helst med exceptionellt ljud, mikrofon och Qi trådlös laddning.

Höj alla arbetsytor:
Kontrollera din akustiska miljö med Zone Wireless, Bluetooth®-headsetet som är utformat för att hjälpa dig att kommunicera, samarbeta och koncentrera dig på livliga arbetsytor. Zone Wireless Plus kan ansluta upp till sex Logitech Unifying ™ trådlösa kringutrustning via en enda mottagare.

Bli fokuserad. vara fokuserad:
Det kan vara svårt att koncentrera sig när man arbetar hemifrån idag. Med aktiv brusreducering som minskar oönskat omgivningsljud kan ett Zone Wireless-headset hjälpa dig att fokusera på uppgiften och få fler saker gjort. Tänk på det som en personlig portal till akustisk lugn mitt i ett hav av annars störande ljud. Samma arbetsyta, men med en ljudupplevelse som du styr.

Bra för musik och prata:
Unna dig ett uppslukande ljud när du lyssnar på musik. Logitechs ljudtekniker har finjusterat headsetljudet i årtionden, och resultaten är otroligt tydliga när du upplever din egen musik med Zone Wireless. För telefonsamtal och konferenssamtal isolerar den brusreducerande mikrofonen din röst från bullret runt dig för tydligare konversationer och en sidstonekontroll hjälper dig att ändra volymen på din röst till precis rätt nivå.

Certifierad för Microsoft-team:
Starta ett Microsoft® Teams-möte och plocka upp eller svara på ett Teams-samtal med en enda tryckning. Eller använd en längre touch för att åberopa Cortana® röstfärdigheter. Det är så enkelt. Zone Wireless är certifierat för team för att säkerställa en sömlös ljudupplevelse när du använder team för att chatta, träffas, ringa eller videokonferens. Teams-versionen av Zone Wireless stöder också fullt ut Skype® for Business. Skaffa rätt utrustning för att arbeta effektivt på öppna kontor, hemma eller var som helst.

Enkla kontroller. lätt att använda:
Zone Wireless erbjuder ett intuitivt och enkelt gränssnitt för att justera volymen, spela / pausa musik och starta / avsluta samtal. Mikrofonbommen har en flip to mute-funktion, plus knappkontroller ger enkel åtkomst till ström, aktiv brusreducering och trådlös Bluetooth-parning. Zone Wireless stöder trådlös Qi-laddning och inkluderar en mobil kompletterande app som stöder enkel installation och enkel kontroll för headsetfunktioner som sidetonmodulering och EQ-förinställningar.

Komfort hela dagen:
Zone Wireless är utformad för användning hela dagen, varje dag. Det silikonbelagda huvudbandet är lätt och ger precis rätt klämkraft för en passform som är så bekväm att du kanske glömmer att du bär ett högpresterande headset. Mjuka öronkuddar i konstläder är dämpande och andas så att dina öron inte blir heta. Zone Wireless blockerar ljud från det ögonblick du sätter på det och den vikbara designen gör det praktiskt att förvaras när du tar av dig headsetet.

Anslut flera enheter:
Zone Wireless är designat för mobila medarbetare och erbjuder mångsidigheten att ansluta trådlöst till din dator, surfplatta och smartphone samtidigt och sömlöst växla mellan anslutna enheter efter eget önskemål. Det trådlösa utbudet på 30 meter ger frihet att ströva medan du håller kontakten. Övergång mellan telefonchattar, videokonferenser, musik och allmän brusreducering hela dagen - allt med samma headset och glada akustiska prestanda.

En förenande + ljudmottagare:
Använd Zone Wireless Plus-headsetet med upp till sex andra Logitech Unifying-trådlösa produkter med samma USB-mottagare. Den här enskilda mottagaren ansluts till USB A-porten på din dator och ger en pålitlig anslutning upp till 10 m från möss och tangentbord och upp till 30 m från headsetet. Utan att behöva koppla ur mottagaren blir den aldrig felplacerad eller förlorad. Inget mer att välja mellan headset, mus eller andra kringutrustning - nu kan du använda dem alla samtidigt.

Full kontroll med logi melodi:
Öppna mobilappen Logi Tune på din smartphone eller Tune Desktop på din dator för att enkelt ställa in, styra och anpassa ditt Zone Wireless-headset. Från den eleganta intuitiva instrumentpanelen kan du säkert hantera tystnad, visa laddningsstatus, modulera sidostyrningskontroller och justera 5-band EQ-skjutreglagen (eller välj en av de anpassade förinställningarna). Håll headsetet uppdaterat genom att ladda ner den senaste programvaran från antingen mobil- eller stationära appen.

Redo för affärer:
Universellt kompatibel för att arbeta med vanliga samtalsapplikationer över de flesta alla plattformar och operativsystem. Företagscertifieringar inkluderar Microsoft Teams och Skype for Business, certifierade för Google Meet och Voice ™, kompatibla med integrerade tysta kontroller för Zoom ™ och fungerar med andra populära applikationer som Cisco Jabber ™, BlueJeans och GoToMeeting ™ för att säkerställa kompatibilitet och sömlös integration i arbetsplatsen.


Specifikationer:

Prestanda:
Produkttyp: Headset
Bärstil: Huvudband
Rekommenderad användning: Kontor / Callcenter
Headset typBinaural
Produktfärg: Grafit
Manöverknappar Multiknapp, Volym +, Volym
Kontrolltyp Knappar
VikbarJa
Kabellängd1,3 m
LED-indikatorer: Ja

Portar och gränssnitt:
Anslutningsteknik: Trådlös
3,5 mm kontakt: Nej
USB-anslutning: Nej
Bluetooth: Ja
Bluetooth-version 5.0
Trådlöst räckvidd30 m

Hörlurar:
Öronkoppling: Supraaural
Hörlursfrekvens: 30 13000 Hz

Mikrofon:
Mikrofontyp: Bom

Mikrofon:
Mikrofonfrekvens 85 20000 Hz
Mikrofonriktning Typ riktning
Hopfällbar mikrofon Ja

Batteri:
Batteridriven Ja
Batterityp Inbyggt batteri
Batteriteknik Litiumjon (Li Ion)
Batteritid (max) 16 timmar
Batteriets laddningstid2 timmar
Trådlös laddning: Ja

Vikt och mått:
Bredd: 176,7 mm
Djup: 70,7 mm
Höjd174,7 mm
Vikt 180,8 g

Förpackningsinnehåll:
Ljudadaptrar ingår USB
Mottagare ingår Ja
Trådlöst mottagargränssnitt USB typ A
Inkluderade kablar USB typ A till USB typ C
PåseJa
Kvantitet1
Välkommen till vårt Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams specialerbjudande. På techinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras elektronik och datorerutrustning, men också expertinformation på elektronik och datorerprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Hörlurar och mikrofoner.

Funktioner Logitech Hörlurar Zone Wireless Teams

Färg
Svart
Produkttyp
Hörlurar
Drag
Trådlös

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up