up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Logitech Mikrofon Rally Pod

Logitech Mikrofon Rally Pod

Logitech Mikrofon Rally Pod

Logitech Mikrofon Rally Pod

Logitech Mikrofon Rally Pod

plus
Logitech

Logitech Mikrofon Rally Pod

Produktbeskrivning Logitech Mikrofon Rally Pod

Bullet Points Logitech Rally Mic Pod Microphone Black:
Använd upp till sju mikrofoner för att fånga upp ljudet från alla sittplatser i större mötesrum
Med RightSound ™ -tekniken fokuseras alltid ljudet automatiskt på den aktiva högtalaren. En enda mikrofonpod ger täckning för upp till tio personer
Daisy kedja upp till 7 Rally mic-skivor tillsammans med en enda kabelanslutning till Rally-bordnavet
Rallymikrofoner är eleganta och bedrägligt små för sitt anmärkningsvärda utbud och känslighet. En röd lysdiod ovanpå varje mikrofonpod ger visuell bekräftelse när den är avstängd
Automatisk utjämning av höga och mjuka röster innebär att du kan höra och förstå dem med mjukare röster eller som sitter längre bort
Rallymikrofoner är designade från grunden för maximal känslighet. Deras upphängningssystem förhindrar störningar från vibrationer och resonans

Logitech Rally Mic Pod-mikrofon Svart:
Utöka tydlig, naturlig ljuddäckning i större rum med ytterligare Rally Mic Pods för Logitech Rally videokonferenssystem. Med RightSound ™ -teknologi och flera strålformande element i varje enskild mikrofonpod är ljudfokus alltid automatiskt på den aktiva högtalaren. En enda mikrofonpod ger täckning för upp till tio personer. Större möteslokaler kan förses med upp till sju mikrofonbitar som arbetar tillsammans för att ta emot och sända anmärkningsvärt tydligt ljud för varje individ vid bordet. Elegant och bedrägligt litet för sin anmärkningsvärda räckvidd och känslighet, utjämnar Rally Mic Pods automatiskt höga och mjuka röster.

Förenklad kabling:
Upp till 7 Rally Mic Pods kan kedjas ihop med en enda kabelanslutning till Rally-bordshuben. För U-formade bord eller kablar med enkel tråd genom genomföringar ger Rally Mic Pod Hub-tillbehöret tre anslutningar för optimal positionering och för att stänga av ljudet inom räckhåll.

Premium, lågprofildesign:
Rally Mic Pods är eleganta och bedrägligt små för sitt anmärkningsvärda utbud och känslighet. Eftersom RightSound undertrycker omgivande bakgrundsbrus genom att applicera akustiskt eko och brusreducering, hjälper halkfria dynor under mikrofonpinnarna att isolera mikrofonerna från bordsvibrationer (som tangentbordskranar). Avancerade material motstår fingeravtryck och fläckar. Dessutom ger en röd lysdiod ovanpå varje mikrofonpapp visuell bekräftelse när den är avstängd.

En lika röst:
RightSound röstutjämning och strålformningsteknik innebär att du inte behöver höja din röst för att bli hörd. Rally Mic Pod lyssnar efter varje röst, inte bara de högsta, så att du kan höra och förstå dem med mjukare röster eller som sitter längre bort. Bakom kulisserna kan Rally-bordshuben växla mellan akustiska strålar upp till 125 gånger / sekund för att smidigt fånga de mest livliga konversationerna.

Förbättrad känslighet:
Rally är designad från grunden för maximal känslighet med minimal störning. Genom att placera högtalare vid skärmen och mikrofoner nära deltagarna, erbjuder Rally en intuitiv ljudupplevelse med naturligt reducerat eko och störningar. Men det är inte allt: Rally Speaker har ett patentsökt upphängningssystem för att förhindra störningar från vibrationer och resonans. Detta innebär att Rally Mic Pod kan erbjuda ökad känslighet som designen på högtalartelefonen inte kan matcha.


Specifikationer:

Produkttyp: Mikrofon
Placering stöds: Skrivbord
Kabellängd: 2,95 m
Maximalt arbetsavstånd: 4,5 m
Varumärkeskompatibilitet: Logitech
Kompatibla produkter: Rally Rally Plus

Mikrofon:
Mikrofonkänslighet: 27 dB

Mikrofon:
Mikrofonfrekvens: 90 16000 Hz
Mikrofonriktningstyp: Rundriktning
Dämpning av mikrofon: Ja

Portar och gränssnitt:
Anslutningsteknik: Trådbunden

Vikt och mått:
Bredd: 102 mm
Djup: 102 mm
Höjd: 21 mm
Skulle du vilja köpa Logitech Mikrofon Rally Pod? Då är du på rätt ställe! Inom kategorin Hörlurar och mikrofoner på online elektronik och datorerbutiken kan du hitta ett brett utbud av olika modeller till bästa pris. Hitta de bästa elektronik och datorerprodukterna, som anpassar sig till dina behov på techinn. Letar du efter en present? Missa inte våra Kringutrustningar reor.

Funktioner Logitech Mikrofon Rally Pod

Färg
Svart
Produkttyp
Mikrofoner

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up