up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PC Multipanel Saitek Pro Flight

plus
Logitech

Logitech PC Multipanel Saitek Pro Flight

Produktbeskrivning Logitech PC Multipanel Saitek Pro Flight

KRUIS PÅ AUTOPILOT I VERKLIGT TID:

Kom ombord med denna fulla LED-skärm för autopilot som fungerar i realtid med större flight sim-programvara. Inga snygga kontroller på skärmen att hantera, det är redo för installation i ditt Logitech G Flight Yoke-system eller anpassade cockpit-rigg. En integrerad urval justerar frekvensenheter för snabbare val. Ytterligare funktioner främjar enkel justering av ditt flygplans gasreglage, klaffar och hissbeslag.

TRIGGER I SIM-ÅTGÄRDER MED EN TOUCH:

Super Simple Mode Control. Den fullständiga autopilotpanelen med realtid LED-avläsningar ger dig fingertoppskontroll över ett gäng inställningar inom FSX, X Plane * och Prepar3D-programvaran. Du behöver inte zooma in på skärmen för att göra ändringar. Lägg till en Multi Panel i din flight sim-inställning och du kan manipulera flygplanets autopilot-inställningar med fysiska knappar och knappar.

PRECISION KONTROLL PÅ NÅGON ALTITUDE:

Dedikerade kontroller för nyckelfunktioner. Justera enkelt flygplankontroller som automatisk gasreglage, klaffar och stigningsbeklädnad via en exakt 2-vägs vippbrytare. För en mer exakt kontroll av tonhöjden gör det möjligt att bibehålla önskad inställning med ett inbyggt trimhjul - som erbjuder precis rätt mängd motstånd.

Fullt anpassad för alla flygande villkor:

Modulär och utbytbar. Logitech G-panelen kan placeras ovanpå varandra eller sida vid sida. Vill du ha Multi Panel ovanför Radio Panel? Gjort. Vill du ha din switchpanel till vänster om ditt ok? Kör på. Lättanvända monteringsfästen ger medel för att ordna din flygsimuleringsinställning i en konfiguration som endast är begränsad av din fantasi.

ENKEL INSTALLATION:

Plug and Play hela vägen. Din panel fungerar med Windows 7, 8.1 och 10 och, efter den snabba installationen av en liten plug in från supportsidan, är den kompatibel med din favoritflygsimuleringsprogramvara för datorer inklusive FSX Flight Simulator X, X Plane 10 och Prepar3D®.

LÄR ATT FLYGA EN MD80:

Simulera det faktiska flygplanet med detta kit. För en snabb simuleringskonfiguration för att få dig i pilotstolen i en MD80-motor med två motorer, är detta paket receptet:

1 Flight Yoke System

2 Flyginstrumentpaneler

1 Flight Switch Panel

1 Flight Radio Panel

1 Flight Multi Panel

Autopilot: realtidsavläsningar

I sim-åtgärder: trigga med en touch

Dedikerad: kontroller

Specifikationer:

PAKET INNEHÅLL:

Flight Multi Panel

Flight Multi Panel-konsoler

Användardokumentation

SYSTEMKRAV:

Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7

1 USB 2.0-port

Internetanslutning för nedladdning av programvara

FYSISKA SPECIFIKATIONER:

Flight Multi Panel

Längd: 28,2 cm

Bredd: 5,7 cm (2,3 tum)

Höjd: 8,4 cm (3,3 tum)

Flight Multi Panel Bracket

Längd: 28,2 cm

Bredd: 8 cm

Höjd: 8 cm

Vikt (w / o-konsol): 392 g (13,8 oz)

Vikt: 572 g (20,2 oz)

Kabellängd 1,8 m

CONTROLLER SPECIFIKATIONER:

Anslutningstyp: USB

USB-protokoll: USB 2.0

USB-hastighet: full hastighet

Indikatorljus (LED): Nej

LCD-skärm: Ja

USB-portar (inbyggd): Nej

Bakgrundsbelysning: Nej


Vill du veta vilka andra elektronik och datorerrelaterade produkter Logitech har? På techinn kan du köpa alla nödvändiga Simulatorervaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Logitech PC Multipanel Saitek Pro Flight finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Logitech PC Multipanel Saitek Pro Flight

Färg
Svart
Produkttyp
Joysticks
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up