up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PC-radiopanel Saitek Pro Flight

plus
Logitech

Logitech PC-radiopanel Saitek Pro Flight

Produktbeskrivning Logitech PC-radiopanel Saitek Pro Flight

COMPACT COCKPIT RADIO STACK:
Flight Radio Panel är en bunt med fyra LED-skärmar med kontroller för att ställa in olika kommunikations- eller navigationsfunktioner. Borta är dagarna med väsen med kontrollerna på skärmen för COM1 / 2, NAV1 / 2, DME, ADF och XPDR-funktioner. Varje display fungerar i realtid med FSX, X Plane och Prepar3D. En eller flera radiopaneler integreras enkelt i Flight Simulator Cockpit eller din heminställning.

KONTROLLJUSTERINGAR I VERKLIGT TID:
Fungerar med dina Flight Sim-favoriter. Ta kontrollen i en mer realistisk cockpit. Gör realtids, exakta och stegvisa förändringar inom simmen eller på radiopanelen. Ändra frekvenser inom din sim och panelen reagerar därefter. Ändra frekvenser på panelen så kommer simmen automatiskt och omedelbart att spegla ditt val.

Fullt anpassad för alla flygande villkor:
Modulär och utbytbar. Logitech G-serien med paneler kan vara placerade ovanpå varandra eller sida vid sida. Vill du ha radiopanelen ovanför Multi Panel? Gjort. Vill du ha din switchpanel till vänster om ditt ok? Gör det. Lättanvända monteringsfästen ger medel för att ordna din flygsimuleringsinställning i en konfiguration som endast är begränsad av din fantasi.

ENKEL INSTALLATION:
Plug and Play hela vägen. Din panel fungerar med Windows 7, 8.1 och 10 och, efter den snabba installationen av en liten plug in från supportsidan, är den kompatibel med din favoritflygsimuleringsprogramvara för datorer inklusive FSX Flight Simulator X, X Plane 10 och Prepar3D®.

LÄR ATT FLYGA EN MD80:
Simulera det faktiska flygplanet med detta kit. För en snabb simuleringskonfiguration för att få dig i pilotplatsen för en MD80-motor med två motorer, är detta paket receptet:
1 Flight Yoke System
2 Flyginstrumentpaneler
1 Flight Switch Panel
1 Flight Radio Panel
1 Flight Multi Panel

Realtid: kontroller
4 separata: ledskärmar
Modulär och anpassningsbar: skapa din egen cockpit


Specifikationer:

PAKET INNEHÅLL:
Flight Radio Panel
Flight Radio Panel parentes
Användardokumentation

SYSTEMKRAV:
Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7
1 USB 2.0-port
Internetanslutning för nedladdning av programvara

FYSISKA SPECIFIKATIONER:
Flight Radio Panel
Längd: 28 tum (11 tum)
Bredd: 2,2 tum (5,5 cm)
Höjd: 8,4 cm
Vikt (w / o-konsol): 419 g 14,8 oz
Vikt: 1,9 kg (599 g)
Kabellängd (ström / laddning): 1,8 m (1,8 m)
Flight Radio Bracket
Längd: 28 tum (11 tum)
Bredd: 8 cm
Höjd: 8,2 cm
Om du letar efter en Simulatorer artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Simulatorer alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Logitech PC-radiopanel Saitek Pro Flight, till detta pris 121.49 $ och finns tillgänglig. techinn är det bästa alternativet för att köpa din elektronik och datorerutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Logitech PC-radiopanel Saitek Pro Flight, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner Logitech PC-radiopanel Saitek Pro Flight

Färg
Svart
Produkttyp
Ekrar
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Logitech radiopanel

-

Pålitlig och snabb leveransservice och utmärkta spårningsframsteg

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up