up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PC Trådlös Handkontroll F710

Logitech PC Trådlös Handkontroll F710

Logitech PC Trådlös Handkontroll F710

Logitech PC Trådlös Handkontroll F710

Logitech PC Trådlös Handkontroll F710

plus
Logitech

Logitech PC Trådlös Handkontroll F710

Produktbeskrivning Logitech PC Trådlös Handkontroll F710

Funktioner:

2.4 GHZ TRÅDLÖS ANSLUTNING:
Anslut och glöm. Klipp av sladden och njut av friheten - spel utan kablar. Sätt helt enkelt in nano-mottagaren i en USB-port för snabb dataöverföring på 2,4 GHz utan praktiskt taget inga förseningar, bortfall eller störningar.

DUAL VIBRATION FEEDBACK MOTORS1 FÖRKLARAR PROGRAMINSTALLATION FÖR DIRECTINPUT-LÄGE:
Känn spelet. Upptäck en ny nivå av feedback du kan känna med varje träff, krasch och explosion i spel som stöder vibrationsåterkoppling.

STÖRT SPELSTÖD:
Spela konsolportar med sin ursprungliga stilkontroller eller anta en mer avslappnad position medan du njuter av PC-spel. F710 är lätt att installera och använda med dina favoritspel tack vare XInput / DirectInput - de två vanligaste ingångsstandarderna.

STÅNG STOR BILD:
Spela på din TV. Koppla ihop F710 med Big Picture och navigera på Steam, surfa på nätet, spela spel och mer från soffans bekvämlighet. Ta med hela biblioteket med Steam-spel till vardagsrummet, ta tag i din F710, luta dig tillbaka och njut.

EXKLUSIVT 4 SWITCH D PAD:
Rulla D-dynan. Standard D-kuddar vilar på en enda svängpunkt som kan resultera i felaktig kontroll. D-dynan glider över fyra individuella omkopplare för en mer lyhörd, taktil känsla.

FAMILJÄRA KONSOL LIKA LAYOUT:
Plocka upp och spela. Dina instinkter kommer att leda dina handlingar över den bekanta layouten och du kommer att vara av och spela på nolltid. F710 är utformad för en konsol som kontrollerande upplevelse och innovativt från traditionell design. Passar som en handske.

ARBETE MED ANDROID TV:
Våra spelkontroller arbetar med Sony Android TV: er. Med regulatorns omkopplare i XID-läge kommer vår konsolliknande layout att ge dig kanten när du tävlar. Släta kurvor och konturerade gummihandtag ger långa och bekväma spelövningar. Standard Android TV-kontroller som tillhandahålls via Logitech-logotypknappen på gamepaden tillsammans med Back-knappen på kontrollenheten gör att du kan navigera på din Android TV sömlöst.

Lätt att ställa in och använda:
Anpassa och anpassa. Ändra standardkommandona eller anpassa F710 för uppspelning med en titel som inte stöds med Logitechs profilerprogramvara. Knappar och kontroller är programmerbara och kan till och med efterlikna kommandon för tangentbord och mus.

KOMFORTABELT GRIP:
Lätt på händerna. Njut av långa, bekväma spelövningar tack vare mjuka kurvor och konturerade gummihandtag.


Specifikationer:

2.4 Ghz: TRÅDLÖS ANSLUTNING
DUAL VIBRATION: TILLBAKA
4 SWITCH: D PAD

PAKET INNEHÅLL:
Gamepad
Anslut och glöm nano-mottagaren
2 AA-batterier
Räckvidd förlängande mottagarkabel
Användardokumentation

SYSTEMKRAV:
Windows® 8, Windows 7 eller Windows Vista®
Internetanslutning för valfri nedladdning av mjukvara2
Logitech PC Trådlös Handkontroll F710 har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Logitech PC Trådlös Handkontroll F710 som du köpt på techinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår elektronik och datorerbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Logitech och komplettera din order med elektronik och datorerprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner Logitech PC Trådlös Handkontroll F710

Färg
Vit
Produkttyp
Gamepads
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up