up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PC Yoke System Saitek Pro Flight

plus
Logitech

Logitech PC Yoke System Saitek Pro Flight

Produktbeskrivning Logitech PC Yoke System Saitek Pro Flight

FÅ I PILOTENS SÄTT MED SANN FLYGSIMULATION:
Flyga kommersiella och privata flygplan som en nybörjare eller avancerad pilot med ett riktigt simuleringsok och kvadrant i dina händer. Utveckla muskelminnet och upplev känslan av exakt, realistisk kontroll. Logitech G Flight Yoke-system med ingående Throttle Quadrant har fem totalaxlar, rostfritt stålhiss och Aileron-styraxel, och 25 helt programmerbara knappar och switchpositioner. Oke-systemet är hjälten i flygsimulering och del av en komplett, balanserad installation - allt tillgängligt, modulärt och utbytbart från Logitech G.

PRO GRADE YOKE:
Äkta stål, precisionslager. Till skillnad från några av de andra erbjudandena på marknaden använder Logitech G Flight Yoke en slitstark rostfritt stålaxel med precisionslager för smidig, förutsägbar hiss- och luftkontroll. Oavsett om du navigerar framifrån och bakåt, från sida till sida eller vertikala axlar, alla kontroller har rätt till hands. Det inbyggda stoppuret är perfekt för tidsinställningar, och om din PC saknar extra tillgängliga USB-portar ger en integrerad USB-hubb en dockningsstation för ytterligare Logitech G Flight-hårdvara.

PRO GRADE KVADRANT:
Avtagbara, konfigurerbara vred. Varje Flight Yoke-system innehåller en Flight Throttle Quadrant och för exakt kontroll över flera motorflygplan finns ytterligare Throttle Quadrants tillgängliga separat. Alla spakar är helt programmerbara och avtagbara, så att du kan konfigurera valfri kombination av gasreglage, klaffar, blandning eller propellerhöjd. Ordna bara spakarna i den konfiguration som fungerar bäst och tilldela kommandon från din favoritsim. Spakarnas spärrar - fysiska markeringar som indikerar var en viss åtgärd äger rum - förenklar kontrollen av ditt plan tomgångs- och bakåtströmmar.

ENKEL INSTALLATION:
Plug and Play hela vägen. Du behöver inte ladda drivrutiner eller installera extra programvara. Anslut bara Throttle Quadrant till Yoke via PS / 2-kabeln, sedan ansluts Yoke direkt till en USB-port på din PC eller Mac. Ladda din simuleringsprogramvara du väljer, ställ in kontrollerna i menyn med programalternativ och du är redo för virtuell flygning. För mer avancerade inställningar och anpassning, ladda ner programvaran från vår webbplats.

75 PROGRAMMERBARA VAL:
Anpassningsprogramvara är en del av paketet. Medan Yoke och Quadrant har 25 knappar och växelpositioner kan du kanske finjustera och anpassa dina kontroller. För programmeringsfunktioner, ladda ner drivrutinerna och programvaran för att börja anpassa. Yoke har en switch med tre lägen, så att du kan cykla igenom tre kompletta profiler, med lätthet och hastighet, för totalt 75 användardefinierade kontroller.

SÄKER MED JUSTERBARA BERG:
Robust fästelement ingår. Logitech G Flight Yoke och Throttle Quadrant är båda utrustade med anpassningsbara monteringsklämmor som ger friheten att konfigurera ditt kit på vilket sätt du finner det passande. Oavsett om du är ovanpå skrivbordet eller fast i framsidan kan du säkert placera kontrollerna exakt där du vill ha dem.

BYGGERDE EN MODULÄR COCKPIT:
Del av ett komplett system. För otaliga utbytbara konfigurationer är Logitech G Flight Yoke System byggt för att integreras med den kompletta raden för flygsimuleringsprodukter. Alla simuleringspaneler kan vara placerade ovanpå varandra eller sida vid sida. Höjdmätare ovanför kompassen, vertikal hastighetsindikator till vänster om din luftburna riktning Finder ... valet är ditt. Lättanvända monteringsfästen ger dig kontroll över din flygsimuleringsinställning, inklusive robusta bordmonteringsfästen för ett säkert ok och kvadrant.

LÄR ATT FLYGA EN MD80:
Simulera det faktiska flygplanet med detta kit. För en snabb simuleringskonfiguration för att få dig i pilotstolen på en kommersiell jetliner med MD80-tvillingmotor, är detta paket receptet:

1 Flight Yoke System
2 Flyginstrumentpaneler
1 Flight Switch Panel
1 Flight Radio Panel
1 Flight Multi Panel

Stålaxel: precisionsbärande ok
Konfigurerbar: gasreglage
3 lägen: 75 programmerbara kontroller


Specifikationer:

PAKET INNEHÅLL:
Flight Yoke med 1,8 m USB-anslutningskabel
Flight Throttle Quadrant med 1,5 m PS / 2-anslutningskabel
2 skrivbordsklämmor

SYSTEMKRAV:
Smart teknologi
Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7
1 USB 2.0-port
Internetanslutning för nedladdning av programvara

FYSISKA SPECIFIKATIONER:

Flight Yoke:
Längd: 38 - 46,4 cm
Bredd: 31 cm
Höjd: 18,5 cm
Vikt (utan klämmor): 1775 g
Vikt: 2094 g
Kabellängd (ström / laddning): 1,8 m

Yoke Clamp:
Längd: 16,7 cm
Bredd: 15,5 cm
Höjd: 24,7 cm
Flight Throttle Quadrant:
Längd: 11 - 17,5 cm
Bredd: 16,5 - 17,5 cm
Höjd: 9 cm
Vikt (utan klämmor): 501 g
Vikt: 694 g
Kabellängd (ström / laddning): 1,5 m
Gasspjällkvadrantklämma:
Längd: 10,8 cm
Bredd: 11 cm
Höjd: 9 cm

CONTROLLER SPECIFIKATIONER:
Anslutningstyp: USB
USB-protokoll: USB 2.0
USB-hastighet: full hastighet
Indikatorljus (LED): Ja
LCD-skärm: Ja
USB-portar (inbyggd): Ja
Bakgrundsbelysning: Nej
Om du är intresserad av Logitech PC Yoke System Saitek Pro Flight, upptäck då också andra elektronik och datorerprodukter relaterade till Logitech i Gamingavdelningen och kika in i Simulatorerkatalogen. Dessutom, när du handlar på techinn, din elektronik och datorerbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Logitech PC Yoke System Saitek Pro Flight

Färg
Svart
Produkttyp
Joysticks
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up