up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PS Driving Force 4/Xbox En/PC Växlare

Logitech PS Driving Force 4/Xbox En/PC Växlare

Logitech PS Driving Force 4/Xbox En/PC Växlare

plus
Logitech

Logitech PS Driving Force 4/Xbox En/PC Växlare

Produktbeskrivning Logitech PS Driving Force 4/Xbox En/PC Växlare

FÖR ATT KÖRA KRAFTHJUL:
Driving Force ™ Shifter är utformad för både G29 (för PS4 och PC) och G920 (för Xbox One och PC) Driving Force racinghjul, för att förbättra de senaste PC- och konsolracingtitlarna. Lägg till Driving Force Shifter i din racinghjulkonfiguration för att komplettera din racingrigg för en mer realistisk upplevelse.

BYGGT TILL RAS:
Driving Force Shifter är konstruerat av kvalitetsmaterial för precisionstävling och långvarig tillförlitlighet med en solid stålväxelaxel. Ratten och kängan är täckta i högkvalitativt, handsytt läder, vilket ger en look och känsla som en högpresterande racerbytare och ger dig en mer bekväm och hållbar upplevelse.

SEX HASTIGHET KORT FÖR:
Den sexväxlade "H" -växlaren med nedtryckning bakåt rör sig flytande och klickar fast i varje växel. Den är utformad för att säkerställa smidiga, exakta övergångar på både hårnålsvängningar och raka vägar.

SÄKER MONTERING:
Slitstarka inbyggda klämmor gör att Driving Force Shifter kan monteras säkert på ett bord eller en racingrigg för att minimera förskjutning eller vingling under aggressiva tävlingsmanövrer.

I LÅDAN:
Shifter
Användardokumentation

FUNKTIONER:
Skjut ned: backväxel
Stål och läder: konstruktion
Sex: hastighet

Designad för att fungera med G29 och G920 Driving Force racinghjul
Sex hastigheter med nedtryckt backväxel
Komponenter i stål och läder för komfort och hållbarhet
Monteras säkert till en racingrigg

Höjd: 206,5 mm
Bredd: 176,4 mm (6,94 tum)
Djup 146,4 mm
Vikt utan kabel: 1,59 lb (0,72 kg)
Vikt med kabel: 1,66 lb (0,76 kg)
KRAV:
Logitech G29 eller G920 Driving Force Racing Wheel
Spel som stöder Logitech Driving Force Shifter
PlayStation®4, Xbox OneTM, Windows® 8.1, Windows 8 eller Windows 7
Letar du efter Logitech PS Driving Force 4/Xbox En/PC Växlare? På techinn kan du hitta alla typer av Simulatorerprodukter från de bästa märkena. Till exempel från Logitech, ett ledande märke inom den här industrin och som garanterar den bästa tillverkarkvaliteten. Vänta inte längre utan utrusta dig med produkter från vår elektronik och datorerbutik online.

Funktioner Logitech PS Driving Force 4/Xbox En/PC Växlare

Färg
Svart
Produkttyp
växlingar
Kompatibel Enhet
Xbox One
Playstation 4
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Logitech växelreglage

-

Den här butiken är mitt första val i flera år, de har aldrig svikit mig. Jag brukar köpa vandrings- och sportprylar från dem och nu är jag bara glad över att de säljer nördiga saker också. Produkten i sig är ok. Jag köpte den för att färdigställa mitt Logitech g923-hjul ännu inte säker på om det kommer att fungera för Gran Turismo7-spelet på PS5 nu är bara kompatibelt med ett fåtal spel och det är lite irriterande (problemet är med själva hjulet inte med växeln) men ändå butiken är helt fantastiskt fel val av produkt är köparens problem

Spak

-

Första gången jag köpte på den här sidan blev jag förvånad över hur snabbt den kom, på två veckor hade jag den redan i mina händer, en produkt av god kvalitet. Rekommenderad

Logitech drivkraftsförskjutare

-

Har just fått Logitech Driving Force Shifter igår och gav den ett träningspass. Produkten fick ny låda efter långa resor och tullhåll, förståelig på grund av den aktuella situationen. Kommer att ha många timmars kul för den här nya gammala bilgejkaren, min son är svartsjuk. Mycket nöjd med produkten och kommer att vara en återkommande kund.

Logitech-växlare

-

Frakten tog lång tid men den skickades från världens annars så jag klandrar dem inte för hur lång tid det tog. Växlaren kom oöppnad helt ny den fungerar bra, så glad att jag äntligen har detta tillägg till min ratt, rekommenderar dem starkt för dina tekniska behov. Tbh Jag var skeptisk till den här webbplatsen jag trodde att jag skulle bli lurad men nej jag blev inte lurad, så den här webbplatsen kommer att få mer affärer från mig. : 3

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up