up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech Sidopanel För Tung Utrustning PC

Logitech Sidopanel För Tung Utrustning PC

Logitech Sidopanel För Tung Utrustning PC

Logitech Sidopanel För Tung Utrustning PC

plus
Logitech

Logitech Sidopanel För Tung Utrustning PC

Produktbeskrivning Logitech Sidopanel För Tung Utrustning PC

PUSH DIN TRACTOR UTAN GUDAN:

Hantera modern jordbruksförvaltning med högsta effektivitet och anpassad kontroll. Sidopanelen för tung utrustning ger dig en mer uppslukande farm-simupplevelse med förbättrad styrning av lantbruksmaskiner och redskap.

VÄLKOMMEN TILL COMMAND CENTRAL:

Realistisk frontlastare pinne. Få känslan av verklig kontroll över tunga maskiner som trädskördare, kranar, motorsågar, flishuggar, släpvagnar och mer. Laddarpinnen styr vertikala, horisontella och vridna axlar, medan en lägesbrytare ovanpå pinnen dubblar de kommandona som ger dig sex axlar.

MOD VÄNLIG MED 25+ PROGRAMMERBARA KNAPPAR:

Hårda uppgifter inom lätt räckvidd. Växla verktyg, aktivera farthållare, använda lampor, visa kartor och handdatorer, interagera med ranchhänder, kontrollera även din ekonomi med en knapptryckning. Programmera knappar för att ändra / öppna / stänga bilagor. Kontrollera till exempel kranens bas med pinnen och tryck sedan på en knapp för att växla till att flytta kranarmen och klo. Lägg till en andra Logitech G-sidopanel för ännu mer kontroll.

KRYSA GÅRDEN:

Ställ in tempo enkelt. Sätt ditt fordon på autopilot för att göra livet på gården ännu enklare. Använd den inbyggda ratten för att påskynda din traktor eller bromsa ner din bulldozer. När din takt är inställd, är du fri att koncentrera dig på viktigare uppgifter som nya skogsbruksprojekt eller vem som ska till Länsmässan.

Växa ditt gård:

Du är redo att rulla. GIANTS Software lägger ständigt till fordon och funktioner för att förbättra din farm-simupplevelse. Spelet innehåller över 140 autentiska fordon och verktyg, med ännu mer i verk. Logitech G har sett till att sidopanelen är redo att hantera spelets fordon och verktyg. Och tack vare 25 programmerbara knappar och omkopplare är sidopanelen väsentligen framtidssäker.

ENKEL INSTALLATION:

Plug and Play hela vägen. Du behöver inte ladda drivrutiner eller installera extra programvara. Paketet fungerar med Windows 7, 8.1 och 10 och är kompatibelt med all större lantbrukssimuleringsprogramvara och till och med icke-gårdsspel inklusive Euro Truck, Train Simulator och Eilte Dangerous.

Frontlastare: pinne med vridaxel

Auto pilot: inbyggd

25+: knappar som kan tilldelas

PAKET INNEHÅLL:

Tung sidopanel med 6,6 fot / 2 m USB-anslutningskabel

Användardokumentation

SYSTEMKRAV:

Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7

MAC OSX 10.10

1 USB 2.0-port

FYSISKA SPECIFIKATIONER:

Sidopanel:

Längd: 16,8 cm (6,6 tum) Längd: 16,8 cm

Bredd: 33,3 cm

Höjd: 19,2 cm

Vikt: 1160 g

Kabellängd (ström / laddning): 1,8 m

CONTROLLER SPECIFIKATIONER:

Anslutningstyp: USB

USB-protokoll: USB 2.0

USB-hastighet: full hastighet

Indikatorljus (LED): Ja

LCD-skärm: Nej

USB-portar (inbyggd): Nej

Bakgrundsbelysning: Nej


Logitech Sidopanel För Tung Utrustning PC har den officiella Logitech tillverkargarantin. Som en officiell Logitechåterförsäljare, är alla våra elektronik och datorervaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På techinn, är vi dedikerade till att välja Gamingprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Simulatorervaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Logitech Sidopanel För Tung Utrustning PC

Färg
Svart
Produkttyp
Gamepads
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up