up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech Spelmus G300S

Logitech Spelmus G300S

Logitech Spelmus G300S

Logitech Spelmus G300S

Logitech Spelmus G300S

Logitech Spelmus G300S

Logitech Spelmus G300S

Logitech Spelmus G300S

plus
Logitech

Logitech Spelmus G300S

Produktbeskrivning Logitech Spelmus G300S

Funktioner:

9 PROGRAMMERBARA KONTROLL:
Uppnå fantastiska resultat med standardkonfigurationen rakt ut ur rutan, eller ställ in en knapputlösare för åtgärder som vanligtvis kräver grävning i menyer. Sätt push-to-talk-kommunikationer i enklare räckvidd. Tillfälligt nedskift DPI. Tilldela varje spelkommando eller multikommando-makro till någon av nio programmerbara knappar med Logitech G HUB.

SKULPTAD AMBIDEXTROUS FORM:
Mångsidig design i kompakt form, denna mus är byggd för komfort och hållbarhet. Den balanserade formen fungerar för både vänster- och högerhänder.

PROGRAMMERBAR BELYSNING:
Tilldela en unik färg och identitet till varje användarprofil med upp till sju färgvarianter för att veta vilka inställningar som är aktiva under spelet.1 Avancerade funktioner kräver Logitech G HUB, tillgängligt för nedladdning på logitechg.com/downloads

PÅ FLYDPI:
Med DPI-växling kan du växla mellan två känslighetsinställningar med ett klick, från pixel-exakt 250 DPI-inriktning till snabb 2500 DPI-rörelse. Använd G HUB för att anpassa DPI-inställningarna för att passa din spelstil. Med DPI-cykling kan du också välja mellan upp till fem DPI-inställningar när du är i spelet.

1 MILLISEKONDS RAPPORTSRÄTT:
Var säker på att alla kommandon utförs så snabbt som möjligt. Upp till åtta gånger snabbare än en vanlig USB-mus fångar G300S dina rörelser så snabbt du kan göra dem.

HÅLLBARE BUILD:
Våra ingenjörer testar och betygsätter grundknapparna noggrant på 10 miljoner klick, och fötterna på 250 km. G300S kan överleva de mest intensiva spelsessionerna och kommer att fortsätta med dig.

SLICKFÖDER:
Polytetrafluoroetylenfötterna med låg friktion eliminerar friktion på nästan vilken yta som helst för smidigare rörelser, exakta markörrörelser och förbättrad noggrannhet.

LÄTT ATT ANVÄNDA KONFIGURATIONSPROGRAMVARAN:
Använd valfri G HUB för att perfekt konfigurera kommandon för dina favoritspel. Enkla dra och släpp-inställningar gör att du kan anpassa knapp- och spårningsprofiler. Eller använd förkonfigurerade anpassningar med automatisk speldetektering.

PROFILER FÖR MEMORY OMBORD:
När du tar din G300S med dig kommer dina anpassade inställningar med. Genom att spara dina inställningar i ombordminnet med G HUB kan du använda det på en annan dator utan att behöva installera programvara eller konfigurera om dina inställningar.


Specifikationer:

PAKET INNEHÅLL:
G300s Gaming Mouse
Användardokumentation

FYSISKA SPECIFIKATIONER:
Höjd: 115 mm
Bredd: 72 mm
Djup: 37 mm
Vikt: 82 g mus
Kabellängd: 2,10 m

Spårning:
Upplösning: 200 - 2500 DPI
Nollutjämning / acceleration / filtrering
Max. acceleration:> 20 G2 Testat på Logitech G240 Gaming Mouse Pad
Max. hastighet:> 150 IPS3 Testat på Logitech G240 Gaming Mouse Pad

LYHÖRDHET:
USB-dataformat: 16 bitar / axel
USB-rapportfrekvens: 1000 Hz (1 ms)
Mikroprocessor: 32 bitars arm

HÅLLBARHET:
Huvudknappar: 10 miljoner klick
PTFE fötter:> 250 kilometer

ANDRA FUNKTIONER:
Ombordminne: 3 profiler
Justerbar 7 färgzon
Icke flätad kabel

SYSTEMKRAV:
Windows® 7 eller senare
macOS® 10.11 eller senare
Chrome OS ™
Internetuppkoppling för Logitech G HUB (valfritt)
USB uttag
Logitech Spelmus G300S har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Logitech Spelmus G300S som du köpt på techinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår elektronik och datorerbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Logitech och komplettera din order med elektronik och datorerprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner Logitech Spelmus G300S

Färg
Svart
Produkttyp
Mus
Drag
Med Kabel
Bakgrundsbelysning

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up