up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech Trådlös Mus B330

Logitech Trådlös Mus B330

Logitech Trådlös Mus B330

Logitech Trådlös Mus B330

Logitech Trådlös Mus B330

plus
Logitech

Logitech Trådlös Mus B330

Produktbeskrivning Logitech Trådlös Mus B330

Var mer produktiv varje dag utan att missa en takt eller störa dina kollegor. Tystmöss har samma klickkänsla utan klickljud - över 90% brusreducering. * Hållbara, högpresterande fötter glider tyst över skrivbordet. Ett smidigt rullningshjul fullbordar den tysta upplevelsen. Tyst möss eliminerar överflödigt buller och hjälper till att skapa en tystare lösning för alla på kontoret. Gör detta till ditt sista irriterande klick. Dina medarbetare kommer att tacka dig.

Njut av ljudet av tystnad:

Klickaet känns samma. Men upplevelsen är helt annorlunda än dig och dina kollegor. Silent Mice erbjuder över 90% brusreducering på klickljudet. Slitstarka fötter tillverkade av högpresterande material och ett gummihjul ger tyst glidning och rullning. Studier visar att färre distraktioner bidrar till en hälsosammare och mer produktiv miljö, särskilt nyckeln för öppna kontor.

Skapad för din högra hand:

Designad med böjda linjer som ger en plats att vila tummen och förbättra kontrollen.

24 månaders batteritid:

Håll dig uppkopplad och redo att rulla även när du är på väg. Tack vare energieffektiv konstruktion kan du arbeta längre mellan batteribytningar. B330 SILENT PLUS lägger sig själv vilande när den inte används.

Enkel. Pålitlig. Stark:

Njut av en trådlös anslutning upp till 10 meter bort tack vare en nano-mottagare med en kontakt och glöm. B330 SILENT PLUS har Logitech® Advanced Optical Tracking för extremt exakta rörelser på nästan vilken yta som helst. Inget krångel, ingen programvara behövs. Fungerar med Windows®, Mac, Chrome OS ™ eller Linux®-baserade datorer.

Quiet Mark Certification:

Logitech är det första musföretaget i världen som fick Quiet Mark-certifieringen. Detta internationella utmärkelseprogram för godkännande från UK Noise Abatement Society erkänner teknik utformad för att minska buller.

Specifikationer:

Mått:

Mus (höjd x bredd x djup): 105,4 mm x 67,9 mm x 38,4 mm

Vikt: 91,0 g

Nano-mottagare (höjd x bredd x djup): 14,4 mm x 18,7 mm x 6,1 mm

Vikt: 1,8 g

Systemkrav:

Windows® 10 eller senare, Windows 8, Windows RT, Windows 7

Mac OS X 10.5 eller senare

Chrome OS ™

Linux Kernel 2.6 + 2

USB uttag

Tekniska specifikationer:

Trådlös teknologi: Avancerad trådlös anslutning med 2,4 GHz

Trådlöst driftsavstånd: 10 m2

Gränssnitt: Nano USB-mottagare

Batterilivslängd (ej uppladdningsbar): 2 år1

DPI (Min / Max): 1000

Sensorteknik: Ja, 2D, mekanisk

Sensorupplösning: 1000 dpi

Rullehjul (Å / N): Ja

Antal knappar: 3

Standard- och specialknappar: Mellanklick


Just nu hittar du, Logitech Trådlös Mus B330 till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På techinn, kan du hitta andra grymma produkter i Kringutrustningarkatalogen och speciellt produkter i Datormöss och tangentbordkategorin. Vi har ett brett utbud av Datormöss och tangentbord för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Logitech Trådlös Mus B330

Färg
Svart
Produkttyp
Mus
Drag
Trådlös

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up