up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech Trådlös Mus MX Master 3

Logitech Trådlös Mus MX Master 3

Logitech Trådlös Mus MX Master 3

Logitech Trådlös Mus MX Master 3

Logitech Trådlös Mus MX Master 3

Logitech Trådlös Mus MX Master 3

plus
Logitech

Logitech Trådlös Mus MX Master 3

Produktbeskrivning Logitech Trådlös Mus MX Master 3

Möt mästaren:
MX Master 3 är omedelbar precision och oändlig potential. Det är den mest avancerade Master Series-musen hittills - designad för annonsmaterial och konstruerad för kodare. Om du kan tänka det kan du behärska det.

Bläddra 1 000 rader på 1 sekund:
Vi uppfann hjulet igen. Alla nya MagSpeed ™ elektromagnetiska rullningar är tillräckligt exakta för att stoppa på en pixel och tillräckligt snabbt för att rulla 1000 rader på en sekund. Åh, och det är nästan tyst. Hjulets bearbetade stål ger det en förstklassig taktilitet och tillräcklig vikt för att ge en dynamisk tröghet du känner - men inte hör.

Skapad form möter intuitiv kontroll:
Arbeta bekvämt med en silhuett som är perfekt utformad för din handflatas form. Skapa, gör och gör mer intuitivt med idealiskt placerade fram / bak- och gestknappar - och ett nytt tumhjul.

Arbeta snabbare med appspecifika anpassningar:
Anpassa MX Master 3 och konfigurera alla åtgärder för ditt specifika arbetsflöde. MX Master 3 är helt anpassningsbar i nästan alla appar du använder - och du kommer att arbeta snabbare med fördefinierade anpassningar optimerade för dina favoritappar3 Kräver Logitech Options-programvara, tillgänglig för macOS och Windows. Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome ™, Safari, Zoom®, Microsoft Teams®, Word®, Excel®, PowerPoint® och Edge.

Appspecifik inställningshandledning:
Se demonstrationsvideo om hur du använder MX Master 3 i dina dagliga applikationer.

FLERA DATORER, EN MX MASTER 3
Styr sömlöst flera datorer med din Flow-aktiverade MX Master 3 genom att helt enkelt flytta markören till kanten av skärmen. Din MX Master 3 flyter med dig, även mellan operativsystemen Windows® och macOS.

Överför enkelt text, bilder och filer mellan datorer - kopiera bara på den ena och klistra in på den andra

MX Master 3 är snabbare och 5 gånger mer exakt än den grundläggande5Jämfört med vanlig Logitech-mus utan ett elektromagnetiskt rullhjul. så du slår rätt pixel varje gång. Logitech Darkfield ™ Tracking låter dig spåra på praktiskt taget vilken yta som helst - även glas64 mm minsta glastjocklek. - med bästa 4000 DPI-precision i klass.

5X
4000 DPI

Logitechs MX Master 3-mus och MX Keys-tangentbord bör vara din inställning
Logitech MX Master 3 recension: Från framtiden´
Logitech MX Master 3 och MX Keys recension: Det nästan perfekta tangentbordet och musen / Logitech behärskar tangentbordet och musen med MX Keys och MX Master 3´

USB c snabb laddning:
MX Master 3 förblir eldad i upp till 70 dagar med full laddning - och får tre timmars användning från en snabb laddning på en minut.7 Batterilivslängden kan variera beroende på användar- och datorförhållanden. Använd den medföljande USB C-laddningskabeln för att fylla på strömmen.


Ytterligare egenskaper

Multi OS:
MX Master 3 fungerar med Windows, macOS och Linux®8Sensor, hjul och knappar stöds utan att lägga till ytterligare drivrutiner i de mest populära Linux-distributionerna. operativsystem.

Enkel omkoppling aktiverad:
Para ihop musen med upp till tre enheter och växla mellan dem genom att trycka på en Easy Switch ™ -knapp. Använd en MX Master 3 för din bärbara dator, hemdator och kontorsskrivbord.

Redo för videosamtal:
Gör möten till en lek med fördefinierade inställningar för Microsoft Teams och Zoom. Stäng av ljudet direkt och starta / stoppa videon med de två knapparna på vänster sida av din MX Master 3.

Ansvarig förpackning:
MX Master 3-förpackningen innehåller endast FSC®-certifierat papper. Jämfört med den föregående generationen av produkten använder den 90% mindre förpackningsplast och resulterar i 14% minskning av livscykelkol.


Specifikationer:

Mått:
MX Master 3 Mus
Höjd: 124,9 mm
Bredd: 84,3 mm
Djup: 51 mm
Vikt: 141 g

USB-mottagare
Höjd: 18,4 mm
Bredd: 14,4 mm
Djup: 6,6 mm
Vikt: 2 g

Systemkrav:
USB-mottagare
Krävs: Tillgänglig USB-port
Windows 7,8,10 eller senare
MacOS 10.13 eller senare
Linux 9Sensor, hjul och knappar stöds utan att lägga till ytterligare drivrutiner i de mest populära Linux-distributionerna.
Bluetooth®
Krävs: Bluetooth-lågenergiteknik
Windows 8,10 eller senare
MacOS 10.13 eller senare
IPadOS 13.4 eller senare
Linux 10Sensor, hjul och knappar stöds utan att lägga till ytterligare drivrutiner i de mest populära Linux-distributionerna.

Tekniska specifikationer:
Sensorteknik
Darkfield hög precision
Nominellt värde: 1000 dpi
DPI (minimalt och maximalt värde): 200 till 4000 dpi (kan ställas in i steg om 50 dpi)
Knappar
7 knappar: vänster / högerklick, bakåt / framåt, app-omkopplare, hjullägesförskjutning, mittklick
Skrollhjul: Ja, med automatisk växling
Tumhjul: Ja
Gestknapp: Ja
Trådlöst arbetsavstånd: 10 m 11 Trådlöst räckvidd kan variera beroende på arbetsmiljö och datorinställning.

Trådlös teknik:
Avancerad 2,4 GHz trådlös teknik

Batteri:
Laddningsbart Li Po (500 mAh) batteri
Få tre timmars användning från en minutsladdning. 12Batteriets livslängd kan variera beroende på användar- och datorförhållanden.
Valfri programvara: Logitech Options och Logitech Flow

Paket innehåll:
Mus
USB-mottagare
USB C-laddningskabel (USB A till USB C)
Användardokumentation
Logitech Trådlös Mus MX Master 3 har den officiella garantin från märket Logitech. När du handlar i vår elektronik och datorerbutik online, kommer du att få levererad Logitech Trådlös Mus MX Master 3 i ditt hem inom bara några dagar. Just nu har vi denna produkt i lager och priset är 81.99 $. Missa inte detta unika tillfälle!

Funktioner Logitech Trådlös Mus MX Master 3

Färg
Grå
Produkttyp
Mus
Drag
Trådlös

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Kommentar

-

Utmärkt produkt, den kom snabbt (Colombia) cirka 8 dagar, den är pålitlig, utmärkt pris.

Utmärkt produkt.

-

Jag fick beställningen en vecka senare än den beräknade tiden, om detta är Ryska postens fel. Produkten är utmärkt, jag rekommenderar. Lycka till butiken i affärer! Tack.

Musblixt

-

musen imponerad av vikten ergonomi gränssnitt funktionalitet hastighet jämnhet handen blir inte trött på grund av rätt vinkel smidig rullning arbete på två och tre skärmar jag rekommenderar för dem som arbetar med kalkylblad och i redaktörer

Logitech mx master 3

-

musen är bra, gester fungerar i macOS. sänkt 1 stjärna på bluetooth (utan adapter) rycker markören, släpar. Allt fungerar bra med USB-adaptern.

Fantastiskt, jag kommer om ungefär 3 veckor

-

Mycket bra mus för att arbeta eller vara produktiv, produkten kom till Chile på ungefär 3 veckor, jag behövde inte betala någon typ av skatt. bra köp

Utmärkt mus

-

Hjul på toppen (omöjligt att gå tillbaka till ett traditionellt hjul efteråt, vi får snabbt en smak), mycket bra precision (fungerar även på glaset på mitt skrivbord) och mycket bra autonomi (mer än en månad, medan jag spenderar 10 timmar per dag på datorn, eller ännu mer), mycket bra tillförlitlighet. Jag älskar. Denna mus är mycket ergonomisk för stora händer. Roulettehjulet är perfekt för att flytta runt i dokument: "standard" beteende och framför allt automatisk växling till en snabb rullningshastighet utan att behöva trycka på en knapp: du måste bara "starta" hjulet ... "Sida" -knapparna föregående / nästa "ligger väl under tummen. Stort problem med "gest -knappen" som är stel och inte riktigt tillåter användning, mycket mindre om den måste kombineras med en rörelse för att göra en handling.

En absolut legend av en mus!

-

Fantastisk mus! Älskar allt om det och skulle definitivt rekommendera det! Vey kompakt och batteriet går för alltid!

Den bästa musen någonsin

-

Allt är otroligt spektakulärt

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up