up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech Tung Utrustningspaket PC Saitek

Logitech Tung Utrustningspaket PC Saitek

Logitech Tung Utrustningspaket PC Saitek

plus
Logitech

Logitech Tung Utrustningspaket PC Saitek

Produktbeskrivning Logitech Tung Utrustningspaket PC Saitek

REAPPARA ERSÄTTNINGARNA FÖR FULLT FÖRETAGSHANTERING:
Logitech G Heavy Equipment Bundle är en imponerande stall av specialiserade gårdssimuleringsutrustningar. Alla viktiga verktyg finns här: 900˚ hjul, robusta pedaler och en sidopanel för realistisk nedsänkning och njutning. I samarbete med GIANTS Software och Farm Sim community (det är du!) Förstärkte vi spänningen med att odla mark, vårda boskap och sälja varor. Och inte bara för maskiner! Få dina händer smutsiga med pinnar och knappar inbyggda i hjulet för i spelbonden uppgifter, som att driva en motorsåg. Det här är allt för det mest givande agri-äventyret som möjligt. Nu uppdaterat med tekniska förbättringar som adresserar feedback från samhället är Heavy Equipment Bundle redo för livets hårdhet på gården.

FÅ EN GRIP:
Roterar 900 grader i båda riktningarna. Det centrala fjädrarhjulet är utformat med allt det väsentliga som finns i verkliga jordbruksmaskiner. Njut av tunga operationer med lantgårdssnabb lutning, realistisk rotation ... och ett horn. Naturligtvis glömde vi inte vridratten så att din fria hand kan beordra en dryck eller använda kontrollerna på din sidopanel.

FÅ DIN HÄNDER DIRTY:
Händer på kontroller för att beordra din bonde. I spelsituationer kräver du pinnar och knappar och detta hjul laddas med dem. Två analoga pinnar, var och en med en nedtryckningsknapp, är idealiska för att flytta tecken och styra en kamera. 4-vägs hattomkopplarna nära varje pinne ger ytterligare åtta knappar till hands. Två ergonomiska, trigger-liknande knappar sitter på baksidan. Och allt är programmerbart från spelet.

Sanna STOPP OCH GO KRAFT:
Dedikerade pedaler för förarkontroll. Njut av idealisk traktorsimulering med dedikerade gas- och bromspedaler. Vinkelrörelsen är inställd på 20 grader för att ge dig största kontroll. Och pedalerna ansluts till hjulet via 1,8 m kabel. Det betyder att hela satsen bara har en USB-port på din spelrigg.

ALLA LÄXARE LASTKONTROLL:
Modvänlig med 25+ programmerbara knappar. Engagera enkelt trädskördare, kranar, motorsåg, flishuggar, släpvagnar och mer. Laddarpinnen kontrollerar upp-, ned- och vridaxlar, medan en lägesomkopplare fördubblar de kommandona som ger dig sex axlar att använda. Ställ in och glöm kryssningsfunktionen för snabbkontroll och autopilot för att fokusera på andra uppgifter, som jordbrukssnacks.

VÄXTA BUMPERVÄXTER FÖR ÅR ATT KOMMA:
Du är redo att rulla. GIANTS Software lägger ständigt till fordon och funktioner för att förbättra din farm-simupplevelse. Spelet innehåller över 250 autentiska fordon och verktyg, med ännu mer i verk. Logitech G har säkerställt att sidopanelen för fordonet är redo att hantera spelets fordon och verktyg. Och tack vare 25 programmerbara knappar och omkopplare är sidopanelen i huvudsak framtidssäker.

ENKEL INSTALLATION:
Plug and Play hela vägen. Du behöver inte ladda drivrutiner eller installera extra programvara. Paketet fungerar med Windows 7, 8.1 och 10 och är kompatibelt med all större lantbrukssimuleringsprogramvara och till och med icke-gårdsspel inklusive Euro Truck, Train Simulator och Elite Dangerous.


Specifikationer:

900 grader: hjul
38+: tilldelbara knappar
Två analoga: kontrollpinnar

PAKET INNEHÅLL:
Tungt utrustningshjul med 2 m USB-anslutningskabel
Gas- och bromspedalsats med 1,8 m USB-anslutningskabel
Sidopanelens styrdäck med 2 m USB-kontaktkabel

SYSTEMKRAV:
Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7
MAC OSX 10.10
2 USB 2.0-port

FYSISKA SPECIFIKATIONER:
Hjul:
Längd: 27,5 cm
Bredd: 32 cm
Höjd: 35,5 cm
Vikt: 1902 g
Kabellängd (ström / laddning): 1,8 m

pedaler:
Längd: 23,3 cm
Bredd: 18 cm
Höjd: 13,8 cm
Vikt: 572 g
Kabellängd (ström / laddning): 1,8 m
Sidopanel:
Längd: 16,8 cm
Bredd: 33,7 cm
Höjd: 19,2 cm
Vikt: 1160 g
Kabellängd (ström / laddning): 1,8 m

CONTROLLER SPECIFIKATIONER:
Anslutningstyp: USB
USB-protokoll: USB 2.0
USB-hastighet: full hastighet
USB-hastighet: full hastighet
Indikatorlampor (LED): Nej
LCD-skärm: Nej
USB-portar (inbyggd): Nej
Bakgrundsbelysning: Nej
Logitech Tung Utrustningspaket PC Saitek är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Logitech Tung Utrustningspaket PC Saitek från vår online elektronik och datorerbutik techinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På techinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom elektronik och datorerutrustning från märket Logitech.

Funktioner Logitech Tung Utrustningspaket PC Saitek

Färg
Svart
Produkttyp
Vridbara hjul
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Grymt bra

-

Jag älskar det, mina händer får ont men ratten är lätt att använda och skonsam mot mina händer. Den är bra för mina spel jag spelar, jag är så glad.

Recension

-

Produkten var inte vad jag förväntade mig. Jag var under intrycket att det var Xbox One kompatibelt. Definitivt inte. Frakten tog dubbelt så lång tid som lovat

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up