Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Logitech

Information för Logitech
Logitech, en global ledare inom datortillbehör och accessoarer, har förändrat hur vi interagerar med våra digitala enheter sedan dess invigning 1981. Med ett engagemang för innovation och kvalitet har Logitech blivit synonymt med avancerad teknik och användarvänliga produkter. Med en rik historia av innovation och en hängivenhet till att förbättra den digitala upplevelsen fortsätter Logitech att forma hur vi interagerar med teknik. Deras omfattande utbud av datortillbehör, inklusive tangentbord, trådlösa enheter, mus, hörlurar, gamingutrustning och konsolaccessoarer, garanterar att Logitech fortsätter att vara en pålitlig varumärke för användare som söker kvalitet och innovation i sina digitala verktyg. Oavsett om du är en professionell eller en informell användare, är Logitech-produkter designade för att göra din digitala resa mer effektiv, njutbar och immersiv.

Innovate Your Digital Experience with Logitech

Märkets omfattande utbud av Logitech datordevices tillgodoser de många behoven hos användare världen över. Från väsentliga tillbehör till högpresterande perifera enheter förbättrar Logitech produkter produktiviteten och förhöjer den digitala upplevelsen. Logitech tangentbord är kända för sin ergonomiska design och precision. Oavsett om du är en professionell typist eller en informell användare, erbjuder Logitech ett tangentbord för alla preferenser. Deras anpassningsbara knappar, bakgrundsbelysta alternativ och trådlösa anslutning gör att skriva blir enkelt och njutbart. Hejdå trådkaos med Logitech trådlösa tangentbord. Dessa slanka och bärbara enheter ger friheten att arbeta eller spela på avstånd. Med långvarig batteritid och avancerade anslutningsalternativ är de ett perfekt tillskott till alla arbetsplatser.
Logitech musar är utformade för precision och komfort. Från den klassiska designen av Logitech MX-serien till de avancerade funktionerna i den gaming-orienterade G-serien erbjuder Logitech mousen ett responsivt och anpassningsbart upplevelse för alla användare. Låt dig själv försvinna in i ljudvärlden med Logitech hörlurar. Oavsett om du spelar, lyssnar på musik eller gör samtal levererar Logitechs sortiment av hörlurar enastående ljudkvalitet och komfort. Deras brusreducerande teknik garanterar en oavbruten lyssningsupplevelse.
För spelare är Logitech ett betrott namn. Logitech G-serien har gamingmus, tangentbord och headset som är utformade för att ge dig ett övertag i konkurrenskraftig gaming. Med funktioner som anpassningsbara RGB-belysning, programmerbara knappar och ultra-snabba responsgånger är Logitech gaming-perifera en måste-ha för alla esport-entusiaster. Logitechs engagemang för innovation sträcker sig till spelkonsoler. Deras rattar, flygspakar och spelkontroller ger en immersiv spelupplevelse för konsolentusiaster. Oavsett om du tävlar på den virtuella banan eller flyger genom himlen, får Logitech-konsoler dina favoritspel att leva.