up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media

Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media

Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media

Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media

plus
Microsoft

Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media

Produktbeskrivning Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media

Luta dig tillbaka och göra mer med det här tangentbordet med integrerad pekplatta:
Tangentbordet All in One Media är den perfekta enheten för ditt vardagsrum eller hemmakontor. Den har en tangentuppsättning i full storlek och en integrerad spårplatta med flera pekskivor, svep, dra, zooma och klicka med lätthet. Den har anpassningsbara snabbtangenter för media som sätter webben och din favoritmusik, foton och filmer till hands. Tangentbordet har också en slitstark design, så det finns inget behov av att svettas i stötar, droppar eller spill i vardagen. Tangentbordet Allt i ett medie är allt du behöver för bekväm typ och enkel navigering.
Specifikationer:
Integrerad multi touch-styrplatta:
Integrerad multi-touch trackpad möjliggör enkel navigering med geststöd för att förbättra din Windows-upplevelse. Klicka, svep, dra, zooma och klicka med lätthet.
Anpassningsbara snabbtangenter för media:
Anpassningsbara mediatangenter ger bekväm åtkomst till din musik, foton och videor.
Enkel åtkomstvolymkontroller:
Lätt att nå och använda volymkontroller för att förbättra medieupplevelsen.
Hållbar spillbeständig design:
Utformad för att överleva oavsiktliga sittplatser och enstaka droppar. Spillbeständigt för att motstå oavsiktliga spill.
Trådlös anslutning (USB):
Ströva fritt runt i rummet med en pålitlig trådlös anslutning på upp till 30 fot.
Mått:
Längd: 14.4´´ / 367mm
Bredd: 5.20´´ / 132mm
Advanced Encryption Standard (AES) 128 bitars kryptering:
Detta tangentbord har Advanced Encryption Standard (AES *) -teknologi, som är utformad för att skydda din information genom att kryptera dina tangenttryckningar. Varje tangentbord är permanent ihopkopplat med sin mottagare från fabriken - ingen nyckelinformation delas någonsin över luften.
Fungerar med utvalda TV-apparater och spelkonsoler:
Grundläggande tangentbordsfunktioner med utvalda USB-HID-kompatibla Smart-TV-apparater och spelkonsoler1Se produktdokumentationen för din Smart TV eller spelkonsol för att avgöra om den är kompatibel med USB HID-kompatibla tangentbord.
Systemkrav:
Dator:
Kräver en dator som uppfyller kraven och installerat operativsystem nedan.
Hårddiskutrymme:
150 MB


Vill du ha mer elektronik och datorerprodukter från märket Microsoft? På techinn, din elektronik och datorerbutik online, hittar du ett brett utbud av elektronik och datorerprodukter relaterade till Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media. Just nu finns Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje elektronik och datorervara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Microsoft Allt I Ett Trådlöst Tangentbord Media

Färg
Svart
Produkttyp
Tangentbord
Drag
Trådlös
Tangentbordsspråk
Spanska

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up