up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Microsoft Trådlös Mus 1850

Microsoft Trådlös Mus 1850

plus
Microsoft

Microsoft Trådlös Mus 1850

Produktbeskrivning Microsoft Trådlös Mus 1850

En mobil mus designad för komfort och portabilitet

Wireless Mobile Mouse 1850 är designad för livet när du är på språng och erbjuder trådlös frihet och inbyggd transceiverlagring för ultimat mobilitet. Bekväm att använda med endera handen och ett rullningshjul för enkel navigering gör denna mus till den perfekta enheten för din moderna, mobila livsstil.

FUNKTIONER:

Rulla hjulet Flytta snabbt genom dokument och webbsidor.

Komfort och portabilitet Kompakt design som passar i din hand och går vart du än går.

Plug and go nano-mottagare Låt nano-mottagaren vara ansluten när du är på språng, eller lägg den i musen.


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på elektronik och datorerutrustning, upptäck techinn. Som officiell Microsoftåterförsäljare, har alla våra elektronik och datorerprodukter full tillverkargaranti av Microsoft. Välj en av våra Kringutrustningarkategorier och upptäck alla våra Kringutrustningarprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Microsoft Trådlös Mus 1850 funktioner?

Funktioner Microsoft Trådlös Mus 1850

Färg
Rosa
Produkttyp
Mus
Drag
Trådlös

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up