up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Microsoft Trådlös Mus 3500

plus
Microsoft

Microsoft Trådlös Mus 3500

Produktbeskrivning Microsoft Trådlös Mus 3500

En mobil mus för perfekt för komfort och stil när du är på språng:
Du kommer att uppskatta hur denna trådlösa mobilmus bekvämt passar din hand och din mobila livsstil. Använd den nästan var som helst, även på en grov parkbänk eller vardagsrumsmattan, och förlita dig på Microsoft BlueTrack Technology1BlueTrack Technology fungerar inte på klart glas eller speglade ytor. När det är dags att packa och gå märker du knappast den lilla sändtagaren. Håll den ansluten till USB-porten eller lägg den i musens botten för resor. Fortsätt använda musen i upp till åtta månader med ett enda batteri och lita på strömindikatorn för att berätta när det är dags att byta ut den.
Specifikationer:
BlueTrack Technology®:
Dra nytta av BlueTrack Technology, som kombinerar kraften i optisk och laserens precision för anmärkningsvärd spårning på praktiskt taget alla ytor. 1
Plug and go nano-mottagare:
Låt nanosändtagaren vara ansluten när du är på språng, eller lägg den i musen.
Upp till 8 månaders batteritid:
Använd musen i upp till åtta månader utan att behöva byta batteri. Batteristatusindikator berättar när batteriströmmen är låg.
Mått:
Längd: 3,75´´ / 95,4mm
Bredd: 2,25´´ / 57,1 mm
På / Av knapp:
Spara batteri genom att stänga av musen när den inte används.
Bekväm i båda handen:
Använd musen med vänster eller höger hand. Ambidxtrous design gör det bekvämt båda hållen.
Systemkrav:
Dator:
Kräver en dator som uppfyller kraven och installerat operativsystem nedan.
Anslutningar:
USB
Hårddiskutrymme:
150 MB hårddisk
Annan information:
1 AA-alkaliska batterier krävs


Köp din Microsoft Trådlös Mus 3500 till lägsta pris! Vår elektronik och datorerbutik online, techinn gör dina drömmar till verklighet! Hitta Kringutrustningar till oslagbara priser. Kolla in våra detaljerad beskrivningar med egenskaper och produktomdömen från andra kunder som redan har köpt Microsoft Trådlös Mus 3500. Hitta de senast rabatterade produkterna och finn alla våra reor i vår elektronik och datorerkatalog till otroligt låga priser!

Funktioner Microsoft Trådlös Mus 3500

Färg
Svart
Produkttyp
Mus
Drag
Trådlös

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up