up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Mobilis Samsung Galaxy A6 T Series Case

Mobilis Samsung Galaxy A6 T Series Case

Mobilis Samsung Galaxy A6 T Series Case

plus
Mobilis

Mobilis Samsung Galaxy A6 T Series Case

Produktbeskrivning Mobilis Samsung Galaxy A6 T Series Case

Fodral i T-serien, speciellt designad för din Samsung Galaxy A6, syftar till att helt skydda din smartphone mot vardagliga stötar och stötar. Vikten av att skydda din smartphone bör inte förbises; detta skyddsfodral ger fullständigt skydd om du tappar det. Utrustat med exakta utskärningar passar detta skyddande fodral perfekt till din Samsung Galaxy A6 och ger full åtkomst till kameran och alla dess anslutningar. Skyddsväskans subtila form behåller också smarttelefonens eleganta design.

Funktioner:

Skräddarsydd väska

Smal design

Dedikerad skyddsfodral

Tillgång till alla portar och funktioner

Specifikationer:

Den förpackade produktens vikt (kg): 0,048


Med Mobilis Samsung Galaxy A6 T Series Case kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket Mobilis och deras elektronik och datorerprodukter, kolla in de olika kategorierna och Telefoniprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på techinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner Mobilis Samsung Galaxy A6 T Series Case

Färg
Svart
Kompatibilitet
Samsung
Typ av lock
Fall

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up