up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

plus
Mobilis

Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Produktbeskrivning Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Upptäck det MOBILIS® designade universalhandtaget. Tack vare detta verktygshandtag kan du enkelt bära och använda din surfplatta. Det är silikonklippsystem som betyder att det kan anpassas till alla typer av tabletter. Den är också utrustad med en avtagbar axelrem som gör att du kan bära din dator i total säkerhet, vilket också innebär att du aldrig kan tappa den. Perfekt för dig som arbetar med att stå upp, verktygshandtaget gör att du enkelt kan skriva om du står eller sitter. Detta verktygshandtag kan användas för att ta emot alla surfplattor mellan 7 och 10,1 ”. Dessutom har detta handtag två stöd för att inrymma din pennan.

Funktioner:

Bär och skriv in fullständig säkerhet

Kompatibel med alla surfplattamärken och modeller

2 pennhållare och axelrem medföljer

Du kan hålla i tabletten medan du skriver och bära den med full säkerhet med axelremmen

Kompatibel med alla surfplattamärken och modeller

Universal montering av silikon

2 integrerade pekhållare 4 ringar för att fästa en axelrem för att bära din enhet eller för att skriva medan du står

Justerbar och avtagbar axelrem medföljer

Specifikationer:

Den förpackade produktens vikt (kg): 0,092

Storlek: 9 10,1´´


Om du letar efter Mobilis Utility Handle 9-10.1´´, så har du tur. I vår elektronik och datorerbutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken techinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Surfplattor-ereadersprodukter redan nu. techinn erbjuder ett exklusivt utbud av Tillbehör för olika sorters aktiviteter. Vår Tillbehör är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Färg
Svart
Produkttyp
Stöd/fästen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up