up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Nät

Strömväxlare - Färg: Svart

()
load

Vad gör en nätverksswitch?

Bästa nätverksswitchen

Du kan köpa den bästa nätverksswitchen från Xiaomi , Asus , Huawei , Tp link , Ubiquiti . Här är den bästa nätverksswitchen:

Asus nätverksswitch
Den här Asus nätverksswitchen är ett fast lätt nummer som är skicklig i att hantera massiv trafik i ett hus eller kontor. Den har ett robust metallhölje, rymmer en anslutningsport och placerar åtta portar i hela änden. Asus nätverksswitch visar 15 Gbps växling från enheten, som driver dess kontrollmjukvara som låter dig växla arrangemang från vilket verktyg som helst som är anslutet till vilken grind som helst. Den kommer också med en bekväm tjänst som hjälper dig att hitta strömbrytare på systemet.

Smart nätverksswitch

En smart nätverksswitch har blivit ett utbrett val för moderata nätverk som behöver administration. Smart nätverksswitch ger tillgång till skifthanteringsegenskaper som grindövervakning, länkinsamling och VPN via ett hanterbart webbgränssnitt med en insatt webbläsare.

Vad gör en nätverksswitch?

En nätverksswitch, tvärtom identifierad som en switchingport, är en liten del av hårdvaran som hanterar interaktionen mellan olika associerade enheter i ett enskilt nätverk. Switchar möjliggör snabb överföring i nätverket genom att aktivt dirigera datapaket mellan media, skapa ett hål mellan källa och mål som inte kan hindras av annan webbtrafik. Beroende på vilken roll din switch har kan den också styra nätverksläget och göra det möjligt för dig att reglera vem som har tillgång till olika komponenter i ett nätverk.
Även om nätverksswitchar som användes för att vara bekanta som medlem i husnätverk ofta har ersatts av grundläggande switchar i hemnätverksroutrar, är höghastighetsnätverksväxlar ganska vanliga i datahubbar och affärsarrangemang.

clouse menu Stänga