up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad är en usb adapter?

USB nätverksadapter

USB nätverksadaptrar tjänar genom att överföra och hämta data med närliggande Wi Fi arrangemang i den sortens radioströmmar. När Wi Fi nätverket tillåter åtkomst, normalt i den ordning du registrerar ett lösenord, bör din USB nätverksadapter få en IP adress och ha tillträde till nätverket. Du kan köpa den här adaptern från Asus , MSI , Intel , Tp link , Startech .

USB trådlös nätverksadapter

Om du har en bärbar dator som inte etablerar WiFi, kommer en trådlös USB nätverksadapter att göra det möjligt för användaren att automatiskt relatera till nätverket. Trådlösa USB nätverksadaptrar passar också för ett mer utökat utbud av anslutningar. Att ha ett större utbud av anslutningar tillåter användaren att kunna ansluta till ett nätverk.

Fördelar med att använda USB adapter

• Oavsett om du behöver ansluta den seriella, laterala grinden eller andra icke USB grindar till din dator med hjälp av USB adaptern, kommer du inte ha några svårigheter att få dem att fungera korrekt. USB adaptern låter dina enheter köras om de är anslutna till en USB port.
• Att köpa ett förlängningskort är dyrare än att köpa en USB adapter. Det är mer pålitligt och rimligt.
• USB adaptern passar alla icke USB kontakter på alla PC tillbehör. Listan över tillbehör skulle omfatta modem, knappsatser, joysticks och många andra saker.
• USB adaptrar är mer produktiva än expansionskort och är bekvämare att upptäcka när de används. En lokal datorbutik eller onlinemarknad kan vara en utmärkt källa.


clouse menu Stänga