up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nintendo Trösta Game & Watch:The Legend Of Zelda

plus
Nintendo

Nintendo Trösta Game & Watch:The Legend Of Zelda

Produktbeskrivning Nintendo Trösta Game & Watch:The Legend Of Zelda

Ett samlarobjekt Game & Watch-system fyllt med Legend of Zelda-klassiker—tillgänglig 12 november
Med en retrolook, legendariska blommor och kraften att rädda Hyrule, är Game & Watch™: The Legend of Zelda™-systemet en fullspäckad hyllning till 35 år av Legend of Zelda-serien. Äventyr genom tre ikoniska klassiker och njut av allt nytt old school-kul med detta eleganta handhållna system.


Spela tre seriedefinierande spel:
Det är farligt att gå ensam – ta dessa! Återbesök några av de mest ikoniska Legend of Zelda-spelen med retroinspirerad hårdvara, perfekt för både spelare och samlare. Spela den engelska eller japanska versionen.

The Legend of Zelda™:
Upptäck Hyrule och skicka Ganon-packning i det ursprungliga spelet från 1987 som startade allt.

Zelda II: The Adventure of Link™:
Utforska fängelsehålor med sidoscrollande spel och en vidsträckt övervärld i denna uppföljare från 1988.

The Legend of Zelda: Link's Awakening:
Väck den sovande vindfisken i den ursprungliga Game Boy™-versionen från 1993 av det första Legend of Zelda-spelet i full storlek för ett handhållet system.

Massor av skadedjur:
Clobber mullvadar i Game & Watch-klassikern Vermin – nu med Link i huvudrollen.

Tidens heroics:
På riktigt Game & Watch-manier innehåller systemet även en praktisk digital klocka och timer, och du kan interagera med båda.

Se när Link utforskar Hyrule och besegrar med en unik interaktiv klocka. Plocka upp systemet och ta kontroll när du vill! Timern innehåller stridsscener från Zelda II: The Adventure of Link. Ställ in och starta timern, se sedan hur många fiender du kan besegra.

Visa upp det:
Använd förpackningen för att stolt visa upp detta firande av historien om The Legend of Zelda.

En fräsch look för en klassisk enhet:
De ursprungliga Game & Watch-enheterna kom ut i Japan 1980 och var de första handhållna spelsystemen skapade av Nintendo.
Älskar du elektronik och datorer? Få din Nintendo Trösta Game & Watch:The Legend Of Zelda och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Nintendo ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Konsoler för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva elektronik och datorermodellerna som möjligt, har de flesta av våra Nintendovaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner Nintendo Trösta Game & Watch:The Legend Of Zelda

Färg
Flerfärgad
Produkttyp
Consoler

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Kommentar

-

Bra service: packning, frakt, kommunikation. Produkten är fantastisk för alla som är ett fan av serien och den kom ut för ett fantastiskt pris.

Bra

-

En bra minnesprodukt, kvaliteten på riktningsplattan och knapparna är mycket bra, skärm och ljud är bra, alla spel har möjligheten på engelska eller japanska. Produkten kom väl förpackad.

Perfekt liten handhållen

-

Det kom snabbt, allt snyggt förpackat, bra butik!

Mycket bra!

-

Produkten kom precis som förväntat, detta är förmodligen det bästa sättet att köpa denna modell i Brasilien.

Bra produkt

-

Underbar produkt. Kom väl skyddad och höll deadline

Bra produkt, bra säljare

-

Game and Watch är mycket trevlig, mycket bra kvalitet och har 4 spel: Zelda 1 NES, Zelda 2 NES och Link´s Awakening GB (inte DX-versionen för GBC!). Alla spel har den engelska versionen, medan Link´s Awakening även har den tyska och franska versionen (utöver engelska). Det fjärde spelet är ett Game and Watch-spel modifierat för att inkludera Zelda-karaktärer (men inte Zelda Game & Watch-spelet! Det hade varit trevligare om jag ska vara ärlig). Boxen är på spanska, portugisiska och italienska (eftersom butiken är baserad i Girona, Spanien). Innehållet inkluderar G&W, en USB-kabel men ingen väggkontakt. Jag beställde den 1 december och konsolen kom till Rumänien den 10 december. Frakten spårades hela vägen och jag fick uppdateringar om paketets plats med jämna mellanrum. Allt som allt är jag extremt nöjd.

Bra skicka

-

väl emballerat och snabbt skickat. men det är den spanska versionen och på lådan står det inte på franska.

Nintendo zelda

-

bra samling av tiden och titta på serier

Spelversion

-

Bra köp (Game and Watch Zelda), versionen är spansk Pal identisk med FR PAL förutom att du inte hittar instruktioner på franska på kartongen. Spelen erbjuds på engelska i 2 versioner, tydligen inklusive en på Fr. Tack

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up