up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Nintendo Trösta Switch Lite

Nintendo Trösta Switch Lite

Nintendo Trösta Switch Lite

Nintendo Trösta Switch Lite

plus
Nintendo

Nintendo Trösta Switch Lite

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Nintendo Trösta Switch Lite

Hängiven handspel: Systemet för spelare när du är på språng. Nintendo Switch Lite är designad specifikt för handhållen spelning - så att du kan hoppa in i dina favoritspel oavsett var du än befinner dig.
Funktioner:
Kompakt och lätt:
Med sin lätta, eleganta design är detta system redo att slå vägen när du än är.
Inbyggda styrenheter:
Styrenheter är inbyggda höger i systemet för handhållen spel, och vänster sida sportar en + styrplatta.
Kompatibla spel:
Nintendo Switch Lite-systemet spelar biblioteket med Nintendo Switch-spel som fungerar i handhållet läge.
Lysa upp:
Nintendo Switch Lite finns i tre färger: gul, grå och turkos.
Lokalt trådlöst: Länk upp till åtta Nintendo Switch- och Nintendo Switch Lite-system tillsammans för att spela multiplayer-spel var som helst.
Online-spel: Slå ihop eller möta andra online ** i kompatibla spel med ett Nintendo Switch Online-medlemskap.
Nintendo eShop: Hitta och köpa digitala versioner av fullständiga spel och DLC.
Nyheter: Få de senaste speluppdateringarna, meddelandena och mer med detta uppdaterade nyhetsflöde.
Album: Ta och spara skärmdumpar enkelt med Capture-knappen. Visa sedan, lägg till text och dela till sociala nätverk från ditt album.
Så många spel att spela:
Nintendo Switch-familjen är hem för exklusiva spel från franchises som Super Smash Bros. ™, The Legend of Zelda ™, Mario Kart ™ och många fler.
Du hittar också fantastiska spel från andra utvecklare - med fler tillagda varje vecka!
Lägga till Nintendo Switch Lite i din Nintendo Switch-familj
Du kan komma åt dina digitala spel på flera system.
Du kan också överföra spara data mellan system.


Upptäck alla Konsolerprodukterna du kan hitta på techinn som Nintendo Trösta Switch Lite. Köp Nintendo Trösta Switch Lite nu och spara en massa pengar på Nintendoprodukter. Dessutom, tack vare den höga kvaliten som Nintendo erbjuder kommer det att vara det perfekta köpet. Vet du redan att du kan hitta Nintendo Trösta Switch Lite och andra sporter i vår elektronik och datorerbutik? Tack vare techinn, kan du nu hitta ett brett utbud av Konsolervaror, perfekta för vilka sporter som helst.

Funktioner Nintendo Trösta Switch Lite

Färg
Grå
Produkttyp
Consoler

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

-

Nöjd

-

Lite orolig för förseningen i leveransen men kundtjänsten var användbar till slut den kom i tid till mitt barns Saint Lucia. Skickat med största omsorg, allt kom intakt och i fungerande skick, utmärkt sida, jag kommer att göra andra inköp. Tack

Fantastisk

-

Mycket bra konsol ... Min dotter var fascinerad ...

Konsolen är fantastisk

-

Otrolig konsol är ett erbjudande som inte får vägras

Sen och orolig

-

Jag beställde den 11 maj, skickades den 14: e och anlände den 13 juni! Spårningen rörde sig inte alls, det var sent och jag var orolig, men den anlände ordentligt ^ ^ Huvudkroppen har gått i två månader, men det finns inga problem ☆ Det var förberett eftersom det skrevs i recensionen att det skulle kosta pengar att ta emot det Det var inte ^^; Det var min första gång utomlands, men jag undrar om fraktmetoden är annorlunda? En annan utomeuropeisk webbplats kom dock tidigare! Det kom om ungefär en vecka (> _

Granskning vid omkopplare (korall)

-

Den enda anledningen till att jag inte gjorde det till 5 stjärnor är bara på grund av hur lång tid det tog innan den här produkten kom fram. Sammantaget trodde att produkten är i perfekt skick! Det var första gången jag beställde från den här platsen och jag var lite nervös men det här är en trovärdig plats. Jag bor i USA och adaptern har en europeisk kontakt så kom ihåg det om du använder en annan kontakt och antingen måste ha en adapter eller en ny laddare.

Det kommer att ta tid w

-

Jag beställde den 6/25 och förväntade mig att komma från 7/2 till 7/6, och kom på 7/7. Jag var frånvarande, men jag kunde vanligtvis leverera den igen. Jag hade inte helgdagar i följd, så jag trodde att den skulle komma tidigare. Tariffen kostar 1220 yen. AfterShip är sent att uppdatera efter beställning, men du kan vila enkelt och veta var ditt bagage är nu. Brytaren efter öppningen var ny och startade utan problem. Utloppet är format som en så kallad C-formad rund stift. Det verkar bra att ha en C → A-konverteringsplugg. Det var min första gång att köpa från utlandet, så jag är glad att jag hade en ovanlig upplevelse och fick en ny Switch Lite ✨

Jag är glad

-

Jag kom en dag efter schemat, men jag var lättad att spåra det. Jag är glad att jag inte kan köpa det lätt.

Ganska

-

Jag väntade. Jag beställde den 17 maj och kom äntligen den 26 juni. Det tog en månad och nio dagar! Ursprungligen förväntades den anlända den 1 juni, så det är en försening på mer än 3 veckor. .. Det verkar som om det kostar 1400 yen att få det, och priset har inte förändrats mycket från att köpa vid inhemsk återförsäljning. lärde sig mycket.

Det försenades, men det kom säkert.

-

Du kan köpa det mycket billigare än att köpa det i Japan. Men eftersom det tar lång tid att komma fram måste du vänta tålmodigt. Produkten kan användas utan problem.

Anlänt!

-

Jag beställde vid midnatt den 11 juni och fick mitt bagage före kvällen den 23 juni. Jag gjorde ingen spårning eftersom jag trodde att det skulle ta mer än en månad att komma fram, men jag blev förvånad och glad över att det kom säkert på cirka två veckor! är. Jag begärde leverans av Japan Post. Ytterligare 1400 yen debiteras vid mottagandet av bagage. (Tulltaxan 1200 yen och tullavgiften 200 yen) Det verkar som om den inhemska konverteringsadaptern är av C-typ. Förpackningen är ren och jag är mycket nöjd! !!

1 månad från beställning till ankomst

-

Jag beställde den 5/8 och kom den 6/11. Personen som beställde efter mig hade skickats tidigare, så när jag kontaktade honom kontrollerade han det och skickade det snart. Jag var orolig över att den som beställde efter mig inte rörde sig under mitten av transporten och kom tidigare, men när jag ställde en fråga, svarade jag artigt och svaret var inte långsamt. Så det var trevligt. Bra när du anländer till det sista postkontoret! Jag fick ett e-postmeddelande, så jag tyckte att det var söt. LOL Naturligtvis är laddaren en adapter för utomlands specifikationer. Jag köpte den från utomeuropeiska webbplatser, så det är uppenbart. Det verkar som att vissa människor har tullar, men det gjorde jag inte. Förpackningen skadades inte och det fanns inga problem, så jag väntade länge, men jag är glad att jag köpte den här webbplatsen.

Äntligen kom det!

-

Det var bra att jag beställde i början av maj och skickade tidigt, men det var tänkt att komma från 18 maj till 22 maj, men jag lämnade Nederländerna den 22 maj. 6/8 anlände till Japan. Sedan den anlände till Kawasaki kan den ha skickats till sjöss. Äntligen kom 6/11. Förpackningen var korrekt och anlände utan skador. Adaptern var europeisk, men jag kommer att behålla den för utlandsresor. Jag kan ställa in det ordentligt på japanska, och barn är glada. Det tog dubbelt så lång tid som jag hade planerat, så jag väntade för länge och skollovet slutade, så jag fick 4 stjärnor.

Det kom på ungefär en månad

-

Beställd 11 maj → Bytes den 14 maj → Skickas 17 maj → Spårningen stoppades här. När jag kontrollerade det med 17 TRACK, transporterades det den 23 maj. 6/6 Ankom slutligen till Japan. Spårning av Japan Post återspeglades 6/8 och ankom 6/10. Jag köpte adaptern i förväg, så jag kan spela utan problem. Om du har tur verkar det som om vissa kommer till planen, men det är säkrare att beställa eftersom det kommer att ta ungefär en månad.

Det kom på ungefär en månad

-

Jag beställde den 8 maj och förväntade mig att anlända 20-25 maj, men ... Jag kom säkert den 10 juni. Om du väntar tålmodigt får du det.

Var bra!

-

Du kan använda den om du köper en konverteringsadapter. Det är bra eftersom det inte finns i Japan.

Jag är nöjd

-

Jag beställde den 10 maj och kom den 10 juni, exakt en månad senare. Eftersom jag inte kunde spåra det från 24: e och jag kände mig orolig, kontaktade jag företaget och fick ett svar omedelbart. Svaret var bra och jag var sen, men jag är nöjd. Du kan spåra det med ett program som heter 17track, så om du har slutat spåra, försök.

Leveransen var en vecka sen

-

Jag beställde den 15 maj och det planerade leveransdatumet var från 26 maj till 1 juni, men jag kom 8 juni! Om du är sen, vill jag att du gör leveransdatumet lite längre. Produkten användes framgångsrikt!

Mindre än en månad att komma fram

-

Som ni skrev var jag förvånad över att komma sent än väntat, men det var säkert och framför allt. 5/15 Beställ → 5/19 Sänd från Holland → 6/5 Ankomst till Japan → Tullklarering → 6/8 Leverans slutfört Laddaren är en utomlands specifikation, men den ersätts av iPad Pro-laddaren. Som allas åsikt tyckte jag att det är viktigt att vänta tålmodigt, så om du funderar på att köpa som en gåva, var noga med antalet dagar.

Har anlänt.

-

Beställde 19 maj, ankom 8 juni. Även om det tog lite längre tid än planerat skickades jag en bild med en faktura på det levererade paketet, och jag kunde bekräfta platsen för artikeln som levererades på Japan Post-webbplatsen, så jag var inte orolig. Som någon skrev var jag lättad över att ta reda på var 17TRACK var. När du reser från Europa till Japan kommer bagage att fastna i ungefär två veckor, men det är inom det förståelige intervallet. Om det är okej att vänta, finns det inga problem. Glöm inte adaptern för Japan.

Anlände

-

Jag beställde av Japan Post den 7 maj. Det kanske berodde på minskningen av avföringen, men det tog mig en hel månad, men ytterlådan är inte särskilt smärtsam. Vissa människor verkar vara avgifter, men det gjorde jag inte. Det tog ett tag, men jag tror att det fortfarande är tillräckligt bra för att värdelöst sätta en medlemsregistrering eller ansökan på någon webbplats och ansöka om lotteriet och vänta på vinnaren. Kanske tar det så många dagar som det totala. Inte lämplig för otåliga människor.

Anlände

-

Jag beställde den 13 maj och kom den 8 juni. Ankomstdatumet var från 1 till 5 juni, men jag undrade om det skulle vara i mitten av juni på grund av corona, så det var tidigare än så. Eftersom spårningstjänsten som är kopplad till den här webbplatsen inte rörde sig alls från 20 maj, och den inte rörde sig ens när det kom till slutet av maj (skratt), frågade jag operationen. Han gav mig paketinformationen på vanligt engelska. Personligen rekommenderar jag en app för spårningstjänster som heter 17TRACK. Information erhölls tidigare än Japan Post än spårningstjänsten på denna webbplats endast via postregistrering. Jag betalade inte tullen som kontant vid leverans, förmodligen för att jag betalade med PayPal-kortet. De som kan vänta tålmodigt kommer definitivt att få produkten. Jag packade det i ett paket, men (skrattar) Jag pratar om det i allas recension, men det är en Switch som säljs utomlands, så laddaren är utomlands. Tack så mycket för ledningen. Tack så mycket.

Låt oss vänta lugnt

-

Det tog tid, men jag kom säkert. Det fanns inga problem med produkten och lådan var vacker. Den medföljande nätadaptern har en form som inte kan användas i Japan, så du måste köpa den separat eller använda en konverteringsplugg. Jag är nöjd med att kunna köpa en ny produkt medan den inte är lättillgänglig i Japan. Även om många recensioner sägs vara sena, finns det en global försening i korona, så jag undrar om det kommer att ta ungefär en månad. Om du vill ha samma leveransnivå som i Japan, tror jag att det vore bättre att undvika utländsk postorder av psykiska hälsoskäl. I mitt fall beställde jag den 6 maj, skickades från Internationella börsen den 14 maj, och efter ett tag fanns det ingen rörelse och kom till Japan den 5 juni. Jag fick den 8 juni. Endast som referens.

Visst sent. men…

-

Om du köpte produkten från utlandet kommer det att vara tidigt i ungefär en månad. Dessutom har koronaeffekten minskat antalet flygningar. Jag beställde 5/10, schemalagd att anlända den 25 maj, växelstationen den 14 maj, väntade på en flygning från 23 maj, och efter uppdatering kom jag äntligen den 6 juni, Japan. Jag tror att människor som anlände sent som jag bara hade tur. Det finns skillnader i fraktflygplatser och transporttider. Eftersom fakturor och bilder av bagage skickas är det inte en bedrägeri, och jag tror att den första betalningen är densamma även om du köper den i Japan. Tvärtom, samlar du in kontanter? ? Hur som helst, det tar mindre än en månad att ljuda. Låt oss vänta lite längre.

Anlände säkert.

-

Jag köper ofta produkter från andra webbplatser på andra webbplatser också, men jag tror att de kom senare än produkter från USA och Italien, antagligen för att de skickades från Nederländerna. När det gäller spårningssituationen, som jag nämnde någon annanstans, slutade jag arbeta efter den andra veckan och jag var orolig eftersom jag inte flyttade ens en vecka senare, så jag gjorde en förfrågan. Förfrågningar besvarades mycket snabbt. Efter förfrågan rapporterade jag noggrant och upprepade gånger om situationen via e-post, och idag kom produkten på ett säkert sätt. Jag är nöjd med produkten och produkten i sig är inte skadad. Jag tror inte att det är för brådskande människor, men jag tror att det kan vara bra eftersom du kan köpa det till ett rimligt pris för dem som har tid.

Du kan vänta tålmodigt.

-

Jag glömde när jag köpte den, men det var i början av maj. Jag väntade tålmodigt, så jag kom idag på ungefär en månad utan stress. Lådan var lite krossad, men den fungerade bra. Vi rekommenderar att du inte köper om du vill leverera och leverera omedelbart, till exempel en stor online-shoppingsajt. Det är inte en bluff. Spårningen stannade också ett tag, men om du väntar kommer den att komma. Om du vill ha hastighet är det snabbare att beställa från Japan och tillståndet är bra.

Det är långsamt

-

Vid beställningstillfället kunde jag köpa det till nästan det fasta priset medan det såldes i Japan för cirka 40 000 yen, men det är väldigt sent ... Jag tror att det kan hjälpa för det är från utlandet just nu. Beställde den 16 maj, skickas den 22: e, är jaget avbruten på Dutch International Exchange den 24: e. Jag tror att det inte är en bedrägeri eftersom det finns människor som har levererat det ordentligt och fotot och numret på bagaget är ordentligt närvarande, men medan jag väntar på att det ska komma, kan jag köpa det till samma pris i Japan. Vissa människor tar ungefär en månad, så vänta tålmodigt.

Kommit fram säkert.

-

Jag beställde den 17 maj, och ankomstdatumet var från 26 maj till 1 juni, men det kom säkert hemma den 30 maj. Även om jag kontrollerar det nu har spårningen inte fungerat alls sedan 24: e, så jag var orolig eftersom jag bekräftade recensionen medan jag väntade, men den kom som planerat. I granskningen bekräftades att laddningsadaptern är av C-typ och att den kommer att tullas, så det fanns inga speciella problem. Även om det inte finns någon garanti kunde jag använda det utan problem och jag kunde naturligtvis ställa in det japanska språket, så jag tror att jag kunde köpa det till ett rimligt pris med tanke på det inhemska marknadspriset.

Som planerat

-

Beställ den 15. Anlände den 1: a och det var enligt schema och det fanns inga klagomål. Jag tror att det är förståeligt att det kostar skatt eftersom det är post från utlandet.

Perfekt

-

Den är perfekt som gåva

Det kommer snart att vara en månad

-

Jag beställde den 11 maj och har inte fått det ännu. Spårningen har också upphört från den 20: e. Jag är orolig för det finns många recensioner som säger att folk som beställde efter mig anlände.

Förutom avgifterna och fraktkostnaderna kommer tullar att debiteras!

-

Köpte den 6 maj, skickas den 11, anlände den 1 juni. Det förväntade ankomstdatum kommer inte att falla. Du kan förvänta dig att det tar tre veckor från leveransen. Spårning har inte fungerat alls sedan 14: e, men det verkar bara ta tid. Om ditt paket handlar om Japan är det lättare att hitta det på Japan Post-webbplatsen och det kommer att reflekteras snabbare. Som du kan se i recensionen, även om det inte är skrivet i förklaringen någonstans, finns det en tull, så den totala fraktkostnaden blir trots allt hög. Det kan vara bra för dem som vill vänta tålmodigt och köpa till och med 1 yen billigt, men för de som vill ha det snabbt, de som inte vill bli irriterade, kan det vara bättre att köpa det på japansk loppplats ...

Det kommer att ta tid men det kommer fast

-

Jag beställde 5/10, det förväntade datumet var 16-25 dagar, och det kom faktiskt 6/1. Jag var orolig för att spårningen inte flyttades förrän den kom till Japan, men den kom säkert. Förpackningen är också artig och laddaren har också en konverteringsplugg så att du kan använda den utan problem. Jag blev förvånad när jag fick höra att tullklareringsavgiften skulle vara 1400 yen när jag fick den utan att veta det, men jag fick veta att det är nödvändigt för utländska köp. Det tog tid, men jag är nöjd med att jag kunde köpa det billigare än det nuvarande marknadspriset. Rekommenderas för dig som kan vänta tålmodigt.

Anlände

-

11 maj ordning → 1 juni Det tog fler dagar än väntat eftersom jag inte flyger i korona, så jag kan inte hjälpa det. Jag var orolig eftersom jag köpte den för första gången, men om det finns något som jag inte kan köpa i Japan efter nästa gång kan Tech Inn vara en av kandidaterna.

Anlände

-

Jag beställde den 15 maj, skickades den 22 maj och anlände schema den 1 juni (Japan Post). Det finns inga problem i drift. Totalt produkt + frakt + tull (1400 yen) var 26 tusen. Jag fortsatte att förlora lotteriförsäljningen, och det var andrahand som var billigt listat i loppmarknadsappen, och jag gav upp att tänka att det var omöjligt att få billigt i Japan, men jag såg det på Twitter och köpte det. Jag var lättad över att jag kunde spåra det med Japan Post. Tack så mycket.

Anlände

-

Jag beställde det på natten den 15 maj och anlände den 1 juni som ursprungligen planerat. Det tog 1400 yen för att betala tullarna. I slutändan var den 18% högre än listpriset för tullar och frakt. Med tanke på att det inte finns något underhåll för utlandet och att det inte finns någon laddkabel, är det dyrt, men det kan bara köpas eftersom det inte kan köpas i Japan. Engelska är lite irriterande, men frågor besvaras snabbt. Jag tycker att det var bra för första gången.

Löst!!

-

Om du gör en beställning kan du vara säker på att informationen kommer att visas om du spårar den med applikationen 17TRACK eller webben!

Anlände

-

Beställde den 16 maj. Jag fick den den 31. Jag kunde spåra det, så jag var lättad att vänta. Det var enligt schemat eftersom ankomstdatumet var fram till 1 juni. Förpackningen är också artig. Om du bara använder nätadaptern för Japan och använder den kommer det inte att vara några problem.

Anlände

-

16 maj ordning. Jag fick den den 31: e. Ankomstdatumet var från 26 maj till 1 juni, så det var som planerat. Jag kunde vänta eftersom jag kunde spåra det. Om bara nätadaptern för Japan var förberedd kan den användas utan problem. Förpackningen var också artig.

Anlände

-

Kom 5 dagar efter schemat. Anlände trots att jaget inte flyttade alls ... Eftersom lotteriförsäljningen utplånades helt, är jag tacksam för att jag kunde köpa den.

Ems spårning och sel flyg

-

Vi skickade Nederländerna till 14 maj och anlände till Kawasaki Higashi Post Office den 29 maj. Enligt Japan Post: s webbplats var det planerade antalet dagar för SEL-flyg till Nederländerna cirka två veckor, så det verkar nästan som planerat. Det verkar som om jag kunde återregistrera EMS i Kawasaki Higashi, så jag kan inte längre spåra den med PostNL, men jag kunde spåra den med "Kontrollera EMS-leveransstatus" från Japan Post. Det verkar anlända den 31 maj. Det tog tid, men tack.

Fraktadapter det är dyrt eftersom det är tull

-

Eftersom det var min första gång att köpa från utlandet tänkte jag inte ens på tariffer. Jag visste det för första gången genom att titta på recensioner från andra. När jag tittade upp verkar det som om den som köper det betalar för det. Jag tror att det inte är ett sådant problem, men jag tror att återförsäljningen inte kommer att försvinna, så jag får det inte ännu, men det är bättre att anta att det kommer att ta en månad att köpa

Bedrägeri

-

Från den 14: e rör sig spårningsfunktionen inte och det finns inget ljud

Det var en anständig webbplats

-

Det är sent, men det kommer ordentligt! ! Jag köpte den den 1 maj och kom den 30 maj!

Jag kunde använda den utan problem

-

det kom säkert

Värst

-

En månad efter att jag beställde har den inte kommit ännu. Jag är orolig för att det verkligen kommer att komma. Jag har ångrat att jag har köpt det här, även om det är i recensioner av andra.

Visst tillgängligt

-

Beställd 9 maj, levererad av Japan Post den 27 maj. Det ursprungliga planerade ankomstdatumet var 21-25 maj, så det är två dagar för sent, men jag undrar om det är möjligt på grund av denna situation. Produkten har inga problem förutom att adaptern är utomlands specifikation. Allt du behöver göra är att förbereda en USB-C-kabel som ska användas på din smartphone för laddning. När jag kan vänta långsamt vill jag också köpa en annan produkt.

Kan inte spåra

-

Köpte den 6: e, skickas den 11: e, spårningen har inte uppdaterats efter den 14: e, och varan har inte kommit ännu. Varför återspeglas det inte när jag skriver en recension? Jag är lite orolig ...

Bra

-

Inte så mycket att säga förutom att det är allt jag förväntade mig. Har velat ha en i evigheter, de verkar vara slutsålda överallt. Inte särskilt tung och en bra mängd förvaringsutrymme att behöva börja.

Jag köpte den hela tiden

-

Jag hittade den och köpte den, men jag fick den inte efter att jag beställde den 10 maj ... I det här fallet blir jag besviken om jag inte ställer in det schemalagda datumet senare. Jag är orolig för att människor verkligen kan få det. Hur länge ska jag vänta ...

Den kommer inte efter två veckor

-

Jag köpte den den 5/10 som den föregående, men det går ingen framsteg från destinationssändningen den 14: e. Även om det inte finns några problem med produkten, vet jag inte var paketet befinner sig. Var är den nu?

Lite efter

-

Anlände den 9 maj, anlände 19-25. Jag väntar fortfarande, men jaget verkar ha kommit till Japan vid midnatt den 23: e. Jag är säker på att den nya Corona har minskat antalet flygningar, så transport kommer att ta lite tid. Jag väntar lite längre. Jag ser fram emot det.

Fraktmetod rekommenderad av dhl

-

Jag valde EMS och köpte den den 7 maj, men lämnade den från International Exchange Office i Nederländerna den 14: e och den har inte kommit ännu. Fraktkostnaden är ganska hög, men det verkar som om DHL kommer att ankomma förr, så jag rekommenderar DHL för de som är trötta på att vänta. Jag är en smärtsam person ...

Det var tidigt

-

Jag beställde den den 16: e och den skulle bäras 22-25 Jag kontaktade DHL från spårningsnumret och fick det levererat till 22 säkert. Jag hörde inte att tullskatten på 2300 yen debiterades när jag fick den, men jag var lättad över att jag kunde spåra den ordentligt tills den kom. Jag är snabb och nöjd!

Spårning återspeglas inte? !

-

Köpte den 6: e, skickas den 11: e, men spårningen har inte flyttat sedan den 14: e. Jag är orolig om det finns en tidsfördröjning i reflektion eller om det går förlorat ... Det planerade datumet har gått, men jag väntar lite längre ...

Underwriting

-

Jag beställde det den 13: e och det var undertryckt den 16: e, men det rörde sig inte. Det var 22 till 27 på det planerade datumet, men jag kände att det var två veckor sent

Om du väntar ...

-

Det tog tre veckor, men jag rekommenderar att du får den. Det är säkert eftersom du kan spåra din nuvarande plats med spårningsappen.

Bagage rör sig inte

-

Det finns en recension som jag beställde den 10 maj och anlände den 15, men jag beställde den samma dag och paketet flyttar inte från 14 maj ... Det stod att det var försenat 10 dagar eller 2 veckor. Jag är trött på att se att det inte är något problem att en vecka eller två är för sent

Jag väntade på det och kom.

-

Det kom 9 dagar för sent. Emellertid var förpackningen mycket artig, och stödet var mycket hjälpsamt. En typ av uttag (kraftkonvertering) 100 yen butik räckte. Om jag inte skyndade mig blev det ett mycket billigt köp. Tack.

Det kom säkert

-

Jag köpte den 1 maj och anlände till mitt hem den 21: a, ungefär en vecka senare än planerat. Under tiden kan du se var du befinner dig just nu med orderspårning. Trots att det var sent kom det ordentligt, och instruktionerna och laddaren var europeisk version, men instruktionerna var inte obligatoriska hittills, och laddaren hade också köpt den japanska versionen i förväg, så det finns inget särskilt hinder Det gjorde jag inte. Om du startar Switch och väljer japanska i det första språkvalet tycker jag att det är ok. Det har gått en dag sedan de kom, men det fungerar bra. Eftersom det var min första gång att göra en utländsk postorder blev jag orolig och jag är ledsen över att ha skickat förfrågningar många gånger. Tack för ditt vänliga svar.

Kan användas i nordamerika och japan

-

Det tog ett tag (det tog nästan 2 veckor i mitt fall), men det kom. Förpackningen var snygg och lådan och innehållet var i gott skick. Även om laddningspluggen är avsedd för utomlands och det inte finns någon japansk manual, kan du välja japanska i språkinställningen och du kan spela utan problem om du väljer Använd i Japan som standard.

Anlände

-

Den anlände cirka 20 dagar efter ankomstdatum. Ursprungligen var det svårt att få, så jag trodde att det skulle vara bra. Jag var orolig tills den kom, men när jag gjorde en förfrågan fick jag ett snabbt svar. Tack så mycket.

Det värsta

-

Även om jag ställer in antalet stjärnor till 0 blir det till 5? Jag undrar om detta också används. Det är ett roligt företag.

Lägsta värst

-

Det är den värsta webbplatsen någonsin. Även om det har gått 10 dagar sedan det schemalagda ankomstdatum, har jag inte kommit och jag har inte kontaktat dig på fem dagar. Jag beklagar verkligen det. Jag rekommenderar definitivt inte det.

Du får den om du väntar.

-

Den kom om jag väntade, men den kom 10 dagar senare än Totobi. Förpackningen var också mycket artig. Jag har gjort förfrågningar via e-post många gånger och svarat ordentligt på allt. (Även om det var på engelska ...) Jag var nöjd eftersom den kom fast! !

Det var bra att köpa

-

Kom 10 dagar efter det planerade leveransdatumet. Det är en populär produkt, och det schemalagda datumet visas tydligt när du beställer, så jag tror att de som beställer från och med nu borde vänta tålmodigt. Även om sjöfartslandet är Nederländerna, kan den programvara som köpts i Japan användas utan problem. Jag köpte en äkta adapter i förväg från Amazon för cirka 2000 yen. Jag är tacksam att priset är mycket billigare än det nuvarande marknadspriset inklusive det.

För sent

-

Det är två veckor efter det förväntade ankomstdatum. Jag har inte kommit ännu, och jag kan spåra den, men spårningen har inte flyttat på länge och jag har inga tecken på att komma. Det är synd att trots att jag var utomlands så hade jag väntat på ankomstdatum, men nu har jag inte varit där på två veckor.

Värsta plats

-

Det har gått mer än en vecka sedan det planerade ankomstdatum, så jag har frågat i fyra dagar i rad, men nu är det den femte dagen, och det är första gången jag har varit i en så hemsk butik. Jag beklagar shopping här.

Det är en bra butik.

-

Du kan använda den levererade utan problem. Använd endast japanska adaptrar. E-collect var också 2300 yen kontant vid leverans. Detta är det enda minus eftersom det inte fanns någon förklaring. Om du har möjlighet kan du använda den så att den slutar.

Adapter

-

Du kan göra det med usb c kille på 100 yen butik.

I dag

-

Jag kom säkert. Skicka det i ungefär en vecka. Jag känner mig glad när den anländer. Tack så mycket.

-

Det är bara en vecka sen. Jag tror att det är tidigt i den här situationen. Förpackningen är också artig. Som du säger är laddaren utomlands, men den kan användas om en transformator användes. Tack så mycket.

Anlände

-

När jag letade efter ett ljus för Nintendo Switch, hittade jag den här produkten och köpte den. Köpte den 10 maj och anlände den 15 maj. Uttaget är europeiskt, men jag förstod det och köpte det, så jag förberedde en separat strömkonverteringsplugg och den var redo att användas. Jag var lättad över att kontrollera leveransstatus i realtid. Tack så mycket!

Den kom ordentligt

-

Jag trodde inte att jag kunde få en switch som var svår att få i den här eran, så jag kunde inte oroa mig förrän jag fick den, men jag är glad när den kommer. Jag var glad eftersom jag kunde kontrollera produktens status genom chatt. Tack så mycket.

Jag fick

-

Tack för den här bristen! Det är internationell post, så det kommer att ta lång tid att komma fram, och var försiktig eftersom det är en laddningsadapter för utlandet!

Tack

-

Även om det fanns vissa problem som att ankomstdatumet försenades med flera dagar, kom vi säkert. Tills jag fick den ställde jag frågor och svarade snabbt och artigt. Tack. Adaptern är tillverkad utomlands, så jag tror att den inte kan hjälpa för det är en produkt från Nederländerna. Det är inget problem om du köper en USB-kod typ-c eller en äkta Nintendo-produkt till en enhetlig takt. Tack för ditt artiga svar till den här gången.

Jag är nöjd!

-

Jag är glad att det är en ny artikel eller ett fast pris än att köpa det på en dyr inhemsk auktion. Eftersom bagaget kommer från Nederländerna bryr jag mig inte om Coronavirus så mycket, och det finns inga problem eftersom adapteren tillverkad utomlands kan användas när du reser. Jag ser fram emot djurskogen.

Knappt

-

Jag hittade det äntligen.

Ankomst

-

Det var säkert. Det var dock en vecka efter det ursprungliga förväntade ankomstdatum. Vid den tidpunkten drar vi bort en stjärna. Eftersom laddadaptern är tillverkad utomlands kan den inte användas i Japan, men detta är oundvikligt eftersom försäljningen är utomlands. Jag är tacksam för att jag kunde köpa det till ett fast pris eftersom det för närvarande finns i lager.

Jag är glad

-

Jag hittade det äntligen!

Rekommenderas om du vill köpa billigt

-

Det rekommenderas om du vill köpa billigt, men det är sent. Det var tänkt att anlända på en vecka, men det kom på lite mindre än två veckor. Jag var glad att jag kunde köpa den till listpriset, men jag är ledsen att laddaren gjordes utomlands och stöttade inte japanska butiker

Ankomst

-

Jag fick det idag. Det är säkert eftersom spårningsdisplayen alltid visas. Jag använde det för att jag inte kunde komma in i Japan.

Jag fick

-

Anlände som planerat. Jag skulle ha varit mer lycklig om jag kom tidigt. Jag kunde använda den ordentligt, men är det en adapter? Gjort utomlands? Det var det

Great!

-

Tack!

Jag hittade det! jag är glad!

-

Billigt pris

Jag gjorde det

-

Jag hittade det äntligen! Tack!

Vi hittade äntligen nära kroppspris.

-

Jag har tur!

Tack

-

Tack

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up