Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Playstation

Information för Playstation
På mitten av 1990-talet bestämde sig Sony, ett företag som är känt för saker som TV-apparater och Walkmans, för att hoppa in i spelscenen. 1994 släppte de den första PlayStation. Det var en elegant, grå konsol som spelade CD-skivor. PlayStation blev snabbt populär, sålde mer än konkurrenterna och blev den första konsolen att sälja över 100 miljoner enheter världen över. Dess framgång berodde på en kombination av faktorer, inklusive kraftfull hårdvara, användarvänlig gränssnitt och ett stort bibliotek med imponerande spel, inklusive titlar som "Crash Bandicoot", "Final Fantasy VII" och "Metal Gear Solid".
PlayStation 5 är en kraftfull och mångsidig spelkonsol som erbjuder flera nya funktioner som är utformade för att göra spelet mer immersivt och njutbart. PlayStation 5 låter spelaren spela genom kontrollen, vilket gör att de kan känna saker som ytans texturer eller effekterna av explosioner.
PlayStation 4 är en hemmaspelkonsol som görs av Sony. Det är en kraftfull konsol som kan spela många olika typer av spel, inklusive actionspel, äventyrsspel, sportsspel och racingspel. Det har också några andra funktioner, såsom att spela Blu-ray-skivor, strömma videor från online-tjänster och ansluta till internet.
PlayStation PS5 Slim-konsol är en mindre, slankare version av den ursprungliga PlayStation 5-konsolen. Den har samma kraftfulla hårdvara och fantastiska funktioner som den ursprungliga konsolen, men den är mindre och lättare, vilket gör det lättare att få plats i din underhållningsenhet. PlayStation PS5 Slim Console inkluderar en ultrahöghastighetsssd, haptisk återkoppling, adaptiva spakar och 3D-ljud.
PlayStation-kontrollen är en handhållen enhet som låter dig spela spel på PlayStation-konsolen. Den har många knappar, spakar och spakar som används för att styra spelet. Knapparna används för att utföra åtgärder som hoppa, attackera och springa. Spakarna används för att flytta figuren runt i spelevärlden. Spakarna används för att utföra åtgärder som att skjuta och springa.
PlayStation-headset är specialdesignade hörlurar för användning med PlayStation konsoler. De ger en högkvalitativ ljudupplevelse som kan göra din spelupplevelse mer intressant. PlayStation-headset blockerar bakgrundsljud så att du kan fokusera på ditt spel. PlayStation-headset kan också hjälpa till att kommunicera med dina vänner online under spel.
PlayStation-spel innebär att man styr en figur eller ett föremål inom en virtuell värld. Spelare använder en kontroll för att interagera med spelevärlden och utföra åtgärder som att flytta, hoppa, attackera och lösa pussel. Många PlayStation-spel har online-multiplayer-lägen som låter spelare tävla eller samarbeta över internet. PlayStation-spel kan vara utbildande, utmanande och fulla av roligt.
En PlayStation-laddningsstation är en enhet som låter dig ladda PlayStation DualSense trådlösa kontroller. Den har två eller fler fack för kontroller, sätt bara in den i ett uttag och placera dina kontroller på facken. Kontrollerna kommer sedan att laddas automatiskt.