up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

plus
Roborock

Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Produktbeskrivning Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Roborock S6-serien:
Besegra smuts med Roborock S6-serien. Seriös bearbetning och precisionslasernavigering innebär att S6 och S6 Pure kan kartlägga ditt hem och sedan rensa ett rum, många rum eller hela huset med några kranar på din telefon.

Adaptiv dirigering hanterar en snabbare rengöring.
Hyperforce-sug drar upp varje fläck från djupa inre mattor
Anpassa rumstädningssekvenser
Stöd för kartläggning på flera nivåer

Går dit du vill ha det:
S6-robotar känner ditt kök från ditt lekrum, sovrummet från vardagsrummet1. Ger dig makt att schemalägga rengöring för ett enkelrum, flera rum eller hela golv, definiera specifika rengöringssekvenser och till och med ställa in anpassade sugnivåer för varje rum på flera våningar. Städning har aldrig varit så enkelt och smart.

Smartare är snabbare:
S6-robotar vet alltid exakt vart de ska. Med hjälp av kraftfulla 32-bitars fyrkärniga processorer, samma typ som smartphones, beräknar de den effektivaste vägen för rengöring av varje rum.

Sense, undvika och mer:
Den massiva Sensient-sensorn med en accelerometer, kilometerteller, infraröd klippsensor, kompass och mer ger S6-robotar 360 ° avkänning. De vet var de befinner sig, kan undvika trappor, hitta vägen ur problemplatser och hålla dina värdesaker säkra.

Nå fler golv:
Kartläggningssystem på flera nivåer använder precisions LiDAR-skanning för att automatiskt känna igen olika hemnivåer4. Varje våning kan ha oberoende No go-zoner, osynliga väggar och inga moppzoner. Och den aktuella nivån identifieras automatiskt så att du inte behöver öppna Roborock-appen.

Ditt hem din beställning:
Om du föredrar att dina sovrum ska rengöras första på morgonen, eller om ditt badrum dammsugas i slutet av cykeln, har du kontrollen. Anpassningsbar rumsekvensering innebär att du kan berätta för din robot den exakta ordningen du vill att dina rum ska rengöras.

Släpp osynliga väggar:
Skydda dina värdesaker med virtuella inga go-zoner eller virtuella väggar, allt från app1. Dessa kan vara så små som 0,4 m (1,3 ft) och så stora som 10 m (33 ft). Använd dem för att skydda allt från små vaser till hela rum.

Hisnande sug:
Kraftfull HyperForce-sug drar smuts och husdjurshår av trägolv lika lätt som det muddrar upp ur mattor. S6-serien är skapad av en fläkt som snurrar vid 15000 rpm och kanaliseras genom avancerade luftflödessystem. Det gör dem kanske till de bästa robotvakuumen för att hämta efter dina husdjur eller barn.

Omfattande röstkontroll:
Några ord är allt som krävs för att få ett renare hem. Starta en sanering, skicka din Roborock-robot till flera rum, kontrollera flera robotar, hitta en förlorad robot, ändra sugstyrka och mer. Med Amazon Alexa-stöd är det nu enklare än någonsin att rensa upp.

Fånga allergener:
Det ombord E11-klassade filtret3 fångar upp till 95% av allergener inklusive pollen och mögel, vilket hjälper dig att hålla luften hemma fräsch, ren och lätt att andas. Den är tvättbar också, så den behöver färre utbyten.

Tuff men mild:
En helt ny rengöringsborste har ökat borstens densitet med 250% 4. Och borsten är också mjukare. Även när du snurrar vid 1350 rpm är den mjuk på dina golv men hård mot damm.

Visk tyst:
Rengör när du behöver. Avancerad design för ljudundertryckning3 betyder att S6 inte bara är 50% tystare än S5. Det låter också bättre. Omvandla hårdhet typiska vakuumbrus till ett mjukare ljud som inte stör, även under rengöring sent på kvällen.

Inte bara ett vakuum:
Klicka bara på moppenheten, justera hur mycket vatten du vill använda, och din robot förvandlas till ett vakuum- och moppkombo för en djupare rengöring. Ge dina golv en ljusare glans med S6 Pures ultra stora 180 ml vattentank. Förmåga att moppa upp till 150 kvm (1610 kvm) 2 kan du rengöra hela ditt hem på en enda körning.
180 ml


Nu kan du beställa din order utan att lämna din vardagsrumssoffa på techinn, din onlinebutik specialiserad på elektronik och datorermaterial. Vi vill att du ska njuta av din fritid på ett unikt sätt och därför erbjuder vi dig det bredaste utbudet av Robotdammsugare produkter från Roborock. Kolla in elektronik och datorerprodukterna som är listade här som Roborock Dammsugare Robot S6 Pure, designade för att kunna ge dig den komfort du behöver när du utövar din favoritsport eller din dagliga aktivitet.

Funktioner Roborock Dammsugare Robot S6 Pure

Färg
Vit
Produkttyp
Dammsugare Robot
Produktens utseende
Ny

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Bra produkt. bra försäljare

-

Angående priset i den här butiken har det varit där jag hittat billigast. Produkten är perfekt. Uppfyll mina förväntningar.

Recension

-

Produkt enligt beskrivning. Fungerar bra frakt ok. Bra försäljare!

S6 ren

-

Jag har en liten lägenhet jag trodde inte att jag behöver den senaste roborocken. det var också dubbla priset. min lägenhet är för det mesta heltäckningsmatta. mopp är inte nödvändigt för mitt lilla badrum och kök. men Tommy är en uppror den här produkten kom med en moppfäste. verkar praktiskt när man känner sig lat. det kunde ha varit mindre och mörkare färg. Jag skulle inte märka det så mycket men det är ganska om du vill. den kartlade själva lägenheten och kopplade till appen utan problem. det finns ett "turbo"-alternativ om du vill att det ska suga bättre. med det vanliga urvalet är det inte lika starkt. fortfarande tillräckligt för min lägenhet och jag bor ensam så att det inte blir lika smutsigt. jag gillar att ha det runt som en katt.

Utmärkt produkt!

-

Leveransen var snabb och roboten fungerar perfekt; det är ett måste i hushållet för mig.

Recension

-

Allt bra, inget problem

Roborock s6 ren

-

Beställning gjord den 11 januari 2021. Efter åtta kalenderdagar har produkten levererats. Bättre än så .... Bra gjort!

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up