Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Samsung

Information för Samsung
Du kan köpa all Samsung-elektronik hos Techinn , ett sydkoreanskt företag som är en av de största tillverkarna av elektroniska enheter i världen. Dessutom specialiserar Samsung sig på produktion av olika konsument- och industriell elektronik, inklusive hushållsapparater, digitala mediaenheter, halvledare, minneschips och inbyggda system.

Samsung ligger alltid i framkant av tekniken. Samsung är bland de mest pålitliga varumärkena av experter från industrin för hushållsapparater runt om i världen.
Samsung är världens största tillverkare av smartphones och mobiltelefoner. Dessutom har Samsungs hushållsapparater ett gott rykte bland konsumenterna och vinner konsekvent JD Power för nöjda kunder. Du kan se att Samsungs teknik finns i hem över hela världen. Få ett brett utbud av Samsung hushållsapparater inklusive Samsung mikrovågsugnar, Samsung diskmaskiner, Samsung torktumlare och Samsung laptop laddare, servrar och toner till oslagbara priser exklusivt hos Techinn.

Bästa märket för hushållsapparater


Samsung tillverkar hushållsapparater som luftkonditionering, kylskåp, tvättmaskiner, mikrovågsugnar och mer. Samsung har fått mer JD Power av köks- och tvättmaskiner än någon annan tillverkare, rankad #1 i kundnöjdhet. Det bästa med Samsung är att den är rankad som nummer 1 i övergripande produktkvalitet och servicekvalitet för TV -apparater och hushållsapparater. Samsung har blivit det främsta varumärket för hushållsapparater eftersom det fortsätter att förnya sig med premiumapparater som kompletterar vårt sätt att leva idag. Dessutom kan de nya Samsung-enheterna anpassas för att passa användarnas utrymmen och livsstil.

Samsung har allt för att göra din vardag enklare .

Förutom torktumlare och tvättmaskiner tillverkar företaget tv-apparater, surfplattor, mobiltelefoner, kylskåp, spisar, diskmaskiner, dammsugare och luftkonditioneringsapparater. Samsung tillverkar även mindre elektronik som klockor och hörlurar. Samsung följer en utmärkt affärsfilosofi för att utnyttja sin talang och teknik för att skapa överlägsna produkter och tjänster.För att uppnå detta sätter Samsung högt värde på tekniken och dess människor. Samsung förstår att varje person är unik och vill anpassa sina enheter för att passa din livsstil; Samsung försöker hitta sätt att hjälpa människor att omdefiniera sina relationer med standardteknik. Detta människors första inställning till innovation är avgörande för företagets vision ``Together for Tomorrow``.
Dessutom är Samsung det bästa telefonmärket att välja mellan 2023.