up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sony DualSense Controller PS5

Sony DualSense Controller PS5

Sony DualSense Controller PS5

Sony DualSense Controller PS5

plus
Sony

Sony DualSense Controller PS5

Produktbeskrivning Sony DualSense Controller PS5

Upptäck en djupare, mycket uppslukande spelupplevelse (jämfört med den trådlösa DUALSHOCK®4-kontrollenheten) som ger handlingen liv i dina handflator. Den trådlösa DualSense-handkontrollen erbjuder uppslukande haptisk feedback, dynamiska adaptiva utlösare och en inbyggd mikrofon, allt integrerat i en ikonisk bekväm design. (Tillgänglig när funktionen stöds av spelet)

Höja dina sinnen ™

Haptisk feedback (tillgänglig när funktionen stöds av spelet):

Känn fysiskt lyhörd återkoppling till dina i spelåtgärder med dubbla ställdon som ersätter traditionella brummotorer. I dina händer kan dessa dynamiska vibrationer simulera känslan av allt från miljöer till rekyl av olika vapen.

Adaptiva utlösare (tillgängligt när funktionen stöds av spelet):

Upplev olika nivåer av kraft och spänning när du interagerar med din i spelutrustning och miljöer. Från att dra tillbaka en allt snävare bågsträng till att slå på bromsarna på en hastig bil, känn dig fysiskt kopplad till dina handlingar på skärmen.

Inbyggd mikrofon- och headsetuttag:

Chatta med vänner online med den inbyggda mikrofonen - eller genom att ansluta ett headset till 3,5 mm-uttaget. Aktivera och inaktivera röstinspelning enkelt med ett ögonblicks varsel med den dedikerade ljudknappen.

Signaturkomfort:

Ta kontrollen med en utvecklad, tvåfärgad design som kombinerar en ikonisk, intuitiv layout med förbättrade pinnar och en nybildad ljusfält.

Skapa-knapp:

Fånga och sänd dina mest episka spelstunder med Skapa-knappen. Baserat på framgången med den banbrytande SHARE-knappen erbjuder "create" spelare fler sätt att producera spelinnehåll och sända sina äventyr live till världen.

Inbyggt batteri:

Ladda och spela, nu via USB Type C (kabel ingår ej. För att ansluta eller ladda styrenheten, använd USB-kabeln som medföljer PS5 ™ -konsolen)

Integrerad högtalare:

Valda spel får en extra dimension med högre ljud * -effekter som spricker från styrenheten.

Rörelsesensor:

Ta med intuitiv rörelsekontroll till spel som stöds med den inbyggda accelerometern och gyroskopet.


Hitta Sony DualSense Controller PS5 i lager till bästa pris. Kolla också in våra Konsoler reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Playstationprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos techinn.

Funktioner Sony DualSense Controller PS5

Färg
Vit
Produkttyp
Controls
Spel
PS5

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Bra grejer

-

Äkta vara från sony. Snabb leverans

Superbra

-

Det är den ursprungliga kontrollern för ett mycket bra pris och jag fick den väldigt snabbt

Utmärkt betjäning

-

Billigare produkt än andra sajter. Det kom till mig i tid. Utmärkt betjäning. Jag har redan köpt flera saker och kommer definitivt att göra det igen. Jag rekommenderar 100%.

Ps5 tillbehör

-

Bra kvalitet. Och levereras i tid. Nöjd kund!

Bedömning

-

Bra kvalitet Be om förseningen i leveransen

Snabbt och i utmärkt skick

-

Produkten kom mycket snabbt, ännu tidigare än en tidigare beställd produkt. Styrenheten fungerar utmärkt som förväntat av en ny styrenhet. Rekommenderad produkt för alla som har en ps5 och vill ha en andra styrenhet eller byta ut den första. Rekommenderad webbplats för relativt korta leveranstider och möjlighet att betala i tre omgångar till noll ränta.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up